Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak mám za sebou 3 odpolední
    v páetk i v sobotu s tím novým vedoucím
    půspbéí dost přísně,je rychlej dost na práci-jako,že stíjhá rychle vybalit,láhve a tak
    oba dny jsme skončily v 9 večer,včera teda jsme končily v deset večer,protože byla mini nedělní inventura ,tak to je vždycky dýl
    a v něděli jsme byly 2-já a kolegyně,co je u nás chvilku,ale je hodně rychlá a šikovná-a mladí-21 let-ten věk u é fyzické práce asi taky dělá svý:D
    noa včera dojelo može palet na vybalení+na neděli bylo nečekaně hodne,ale hodně lidí s velkýma nákupama-1500 a víc+braly hodně veěcí na mikuláše
    dnes jeden den volno
    ráno umýt koupelku,wc,vyprat
    s pejskama a Martinem na větší vycházku do lesa-slunečno fučák
    tak jsem dala psům bundy,-a Martin-ale v takové zimně oni ven nechodí-jen kousek
    tak říkám-jak kurna v zimě?
    dyt sou oblíklý!
    co budou dělat fakt v zimě!
    -já teda ze psama nevytáhla ještě psí zimní bundu-chodím ve flaušovce-pod to svtro rolák,pod to triko s dlouhýn
    a větrovka a ksí cvičící vesta,a když by mi bylo teplo uberu svetr
    -ale čepici s klapkama a šnůrkama na uši už jsem měla a je super-ta z toho sekáče
    no tak k hájence jsem táhla Dafi do kopce na vodítku
    ale v lese už běhala jak čamrda,Žeryk furt válel sudy,pak jsme k tomu přidaly obejítí velkýho pole,nad rezervací hašky,,několik obíhaček stromů a od lípy dolů a dom
    takže psi proběhlí-lití padalo,slunko svítilo,vítr fučel,měsíc svítil…
    pak jsem pvěsila druhou pračku a na dvoře jsem si pocvičila s Maxem a Betty-sedni,lehni,otočky,kroky,couvání,lehni,ke mě,lehni,ke mě…
    Černejčaj-mám radost,že se pejsánkům spolu tak veledaří!
    seš šikovná holka odvážná,já jak furt všecko řeším,tak nevím,jak bych do toho šla-včera mi říká zástupkyně-ty všcko moc řešíš-no musím se polepšit
    Fifi-krásný fotky s hracíma pejskama,jsem to ukazovala Martinovi-a on říkal-no joo,ale ta hračka je do vody!
    a já-a co má jako Fifina dělat,to tam má na poli udělat díru a hodit tam vanu,nebo co jako?