Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Kachna-no tak on u toho byl Marti a psi,že…..takže to asi super nebylo…
    psi vystreslý….
    znáš tu vetu z kynologických článků-že toto plemeno by si něměly pořizovat nervově labilní….
    bych nemohla mít žádný plemeno,zvíře,ani člověka…
    jinak já v práci,když su zničená,tak seš směju a su jako vtipná,fáze číslo 2-mlčím
    fáze číslo 3-brečím
    fázi 2-mlčení často vynechávám,nastupuje fáze 3 rovnou-ale nebrečím tam často,že…….
    v práci je to spíš hahaha,hihihi,mlčení
    a mezitím zuřím na zákazníky-kuřecí prsa v drogerce,mouka všude rozsypaná…..a milion mini věcí-tak to nadavám,že jsou to čunata a tak….
    jasně,že ne všichni,jasně nenadávám na všechny a tak
    ale-když zákazník vezme ubrousek ode mě,že utře kosek vylité vody na pásu-skvrna kus ode mě-tak já mu říkám-to nemusíte utírat-já si to utřu,až ten pás dojede,zákazník to utře a zmuchlanej ubrousek hodí do regálu s taškama!!!
    dalšímu chlapovi se rozprskne kečup,kečup všude,já to du uiklidit-on řekne,že za to nemůže,nepoděkuje za to že to uklidím
    a zákazník u mé kasy má gatě od kečupu….
    no nic no….
    tak to nadávám,že dělají bordel a tak…
    no,ale pak doma stačí pidi věc a chyutnu nerva-začnu zuřit-velmi nahlas
    pak jsem se přistihla,že brečím na záchodě-že furt uklízím,že su nadřená,že mě furt něco bolí,že mě Martin s…,no výživný to bylo
    a pak dneska máti-si asi myslí,že ho biju-no nevyčítej Martinovi,že nepověsil prádlo,on za to nemůže,to já jsem ho pověsila i složila,nic Martinovi NEVYČÍTEJ,ON ZA NIC NEMŮŽE!!!
    jsem včera dala do pračky šla do práce a řekla Martinovi,at to pověsí a sundá
    a zase to dělala máti
    no a otec pak-no tak mamka pověsila to prádlo no,no nic no…
    a já-ale já nechcu aby ho věšela,to měl pověsit Martin a věděl to…
    pračka je společná v chodbičce na terase k rodičům,nám se fakt nikam nevejde…