Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak včera ráno krátká vycházka ze cvičením-záda mě bolely jak čert a bolí-jít spát v jednu ráno vstávat v 7 taky nic moc
v práci kasa +vybalování-novej vedoucí chce aby jsme chodily na půl šestou,na 5 když jdem čekám 20minut u obchodu,než zbytek dojede vlakama/autama-ale hodně jezdí valkama,
než se převlíknu,přezuju 5 minut v čudu
a s odřenýma ušima stihnu napíct,naházet pečivo a rozmrazy,ostatní co dělají chladák a zeleninu se taky nenudí-jako že by to měli za chvilku hotový to ne teda
no,na půl šestou mi nic nejede-bud můžu teda chodit pěšky,nebo čekat skro hodinu
když budu chodit na 6 na ráno tak to tuplem nestihnu….
tak su zvšdavá co z toho vyleze…
dojela jsem dom řed půl sedmou,šla ještě chvilku ze psama,k večeři jsem si dala selskou omeletu s brokolicí a paprikou,
pak prudila Dafina,ktrá stála v koši s prádlem a štěkala at jdu věšet-to prádlo,
protože se mnou v pondělí věšela prádlo,za piškotky,tak ted viděla koš a hrrr do něj-a já chcu piškotky
tak jsem to šla požehlit,hodila jsem ji na zem pár kapesníků at podá
i u ŽERYKA SE POVEDLO AT ZE ZEMĚ PODÁ PÁR KAPESNÍKŮ-ZÁZRAK PO LETECH SE Z LIDSKÝCH VĚCÍ NAUČIL PODÁVAT JEN VODÍTKO A PAPÍROVÝ KAPESNÍČKY,VĚŠENÍ MOKRÝHO PRÁDLA NECHÁPE-jako,že by mě podával věci z koše do ruky jak Dafina tak to nehrozí…takže obr pochvala a veleradost…
no jenže,pak jsem nějak chytla jedn ze svých hysteráků-když su mooooc unavená-jsem měla mít to volno,že…
když mě něco hodně bolí
a když zjistím,že v kuchyni fleky od čaje na zemi+se tam lepím,xc taky bez komentáře…
a chytla jsem nerva,že v pondělí vytřu,uklidím,a za 2 dny jak kdyby tam nikdo nic nedělal….
jako jo super,Martin uvaří,nakoupí…ale
no chytla jsem nerva a asi 30 minut jsem šíleně nahlas zuřila,nadávala….
a mezitím jsem vytírala,uklízela….
no pak jsem se nějak uklidnila…..ale dlouho jsem teda tak nezuřila….
prostě su nervák no…
dnes jediný den volna
takže ráno jsme jely ze psama do Ždánskýho lesa-náš oblíbený okruh,kde je hodně pařezů a tak,tak Dafi se vyblbla,na konci jsem párkrát zakutálela míček oranžový mezi listí takže oba dlouho hledali
pak ještě v Bučovicích vycházka po městě,než Martin koupil granule a nějaký to jídlo
a pak hurá dom
Žeryk to v autě tentokrát hezky zvládl-takže taky radost
no a pak pořádně vysát,uklidit auto
pak ve 2 hodky za Aničkou do knihy+pro sůl do koupele-mě ty záda upadnou….
no po návštěvě u Aničky jsem doma pak dala kratší vycházku ze psama,na zahradě Dafině obíhačky stromů,s Žerykem jsme zablbly s hračkou,doma dostali 2 hlavolamy a já půjdu nasypat sůl do vany,a půjdu prohřát záda,na záda už se cvičila dnes tak ještě ta sůl-ovocný pohár ze šlehačkou se jako lék neprojevil…:-()