Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Myslím na všechny co navštěvujou Zrzavce. Potažmo jejich zvířata a buď držím palce, nebo se raduju z úspěchů. Často o spoluúčasti nepíšu, neozývám se, ale příběhy se mne dotýkají. Aktuálně držím palec Troldovi, bo mám s milým streslíkem hodně společného a teď i nahovno ledviny. Mimochodem kocour Texík dostal těžký zánět ledvin (ještě u bývalé paničky) údajně z neustálého stresu a pobyl ve špitále pár týdnů na kapačkách, ale snášel situaci dobře, před mladýma sestřičkama se naparoval, užíval si pozornosti a v pohodě (až na poslední dva měsíce) jsme spolu vedli fešácký život dalších pět let.
Říkám si také jak se mají ušounci s kašlíčkem? Dělám si starost, aby se nevrátila Rumouškovi vyrážka a uzdravila se noženka, bo s haxnama je potíž, dlouho jsem neslyšela o prťavém, rezavobílém nalezenci z poza teletníka, držím palce dredatému Karlovi aby vše zvládnul a Ferince šeptám do ucha ať to z vetřelcem vydrží, vyklube se z něj totiž prima parťák a ochránce. Raduju se z Talinčiných loveckých úspěchů a Sindy přeju dosažení stejných met. Modlím se ať se vyhýbají průsery miláčkovi Mousesovi, u venkovních kočenek je anděla strážného více zapotřebí. Dafi s Žerykem ať jsou v pořádku, bo stačí kterak deptá krásnou MirkuD to mužský neempatický zvíře. Občas se ptám, před očima fotku spokojeného černého králíčka rozvaleného v křesle, esli ještě hopká po světě a hryzá do drátů a od jisté doby mi bude Koněv obalená žabincem už dycky připomínat dlouhozobku svízelovou a jsem vděčná za rychlé a skoro „bezbolestné“ odchody stařečků z útulku, kteří mohli dožít DOMA obklopeni láskou SVÝCH lidí. Láká mě znovu založit akvárko při pohledu na dvojbarevná očka závojnatčího krasavce. A neskutečně baví, že Maya s Čajdou jsou vlastně spřízněni přes Lokiho s Charliem. Na mnoho dalšího nevzpomínám, třeba čí je překrásný černobílý kocour a vůbec občas váhám komu kterého tvora přiřadit. Nevadí, dyť důležité je, že jste a mám se kde potěšit. Ale jet o berlích z Ostravy do Kolína -tolik vás zas nemiluju, volové. 🙂 🙂