Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Esusova
    co řveš? kozo jedna
    Sem asi pochytila od sousedovic koz, ma tu dve a ty jak rvou, kdyz chtej v podvecir domu! 🙂
    Já náhodou přemýšlela shodou okolností, ešivá nevymyslím srážení tady u nás, kde bychom si mohli užít výletováního,
    „náhodou přemejšlela“ bych zvyraznila. 😀 Klidne se srazte tam u vas, to bude mit spousta lidi bliz. Se pokocham fotkama nasledne. 🙂

hele holky vy byste ferinku nechali bez komentáře? Já vycházela ve svý reakci z toho, co psala čajda, že Ferrata spustí nějaký vrknutí a čajda se bojí, aby z toho něco nezvzniklo. Já teda osobně bych v ten moment houkla – aby se zklidnila a skončila s tím a zároveň by to bylo takový ukončení budoucího konfliktu, kdyby něco mělo přijít i z druhý strany.
    Jsem o tom nahodou premyslela. 😀 A jo, nechala bych to bez houkani, ale ne bez komentare. Protoze v tu chvili houkas na ni i na Karlika, kterej nic nedela a za nic nemuze. A muze se vystresnout a taky si zacit Feri vrkani kvuli houkani vic hlidat a nejak na jeji vrkani reagovat.
    Tezko psat, kdyz clovek presne nevidi situaci. Ale Ferri je pani domaci, ktera ma cizaka par dni doma. Ma narok na vyjadreni nazoru, ze ses moc blizko, neco mi vadi, szivaji se oba. A je prave na lidech, aby to ukocirovali primerene. Ja bych zabrumlala „nojo, to vidim, ale nic se nedeje“ nebo tak neco, v klidu psiska privolat. Ocividne nejde Feri vetrelci natvrdo po krku, to by samoze nastala jina reakce z my strany. Takhle Trolda nenavidel Ruzici coby prcka, ten by ji fakt zabil. No, nez furt jecet, byli separe asi dva tejdny, Bajitko tenkrat mediator, kterej udobroval obe strany. Chtelo to jen cas a pohodu, nemusi bejt vsechno hned slunickovy behem par dni. 🙂

Edit – Esusko, ale Cajda psala, ze:
    Dotaz jak na to vrkani – kdyz charlie vrkne ze je v uzkym a feri tesne u nej, okamzite zasahnu hlasem vic smerem k feri, ale nevim jestli nezkusit to ignorovat a proste cekat na fei reakci?
    Mam ale strach ze kdyz okamzite nezvysim hlas vystrazne aby po nem neskocila a on jak v uzkym nema.kam uhkout aby nestihli jit do sebe

Takze nevrka Feri, ale Kadel. Jsem to sama pomotala.Tim spis plati, co jsem psala vyse.

Mayo
    Diky za drzeni palcu, budem je i tak potrebovat. Ledviny vylecit nejdou, jen zpomalit proces. Co ten brachuv pes?

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.