Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

EvaC
    ale tady je příjemně a člověk se tu dozví spoustu užitečných věcí, prohlídne si krásný fotky a přečte si hezký povídání a to mi přijde v dnešní době všechno fajn.
    Ano, Cajda to tenkrat skvele vymyslela. :* A grafomanka Esusova zene Zrzavce vpred rukou neunavnou. 🙂

Cajdo
    Troldovi je 6,5.
    No doufam, ze az pojedete na dovcu, protneme se. Ozvi se predem, ju? Ja uz vypustila datum z hlavy. 🙂
    Nebojim se o vrkani smerem k nam ale k feri. Ona je sice zlaticko moje ale taky stara zroutka pejsku a to vrkani by mohla nest ona nelibe…
    Zcela chapu, ze mas obavy. Ale to pujde napravit v pohode, zase je to o tom, ze „nechci, aby pes vrkal na fenu“ – takze musim vymyslet, co ma misto toho delat. Najit mu unikovou cinnost, reseni pro jeho krizovou situaci. Aby udelal neco, co mu naopak prinese klidne i odmenu, zklidnil se. Rict jenom FUJ nebo NE – to je k nicemu. Vrknes? Feri si privolam, pochvalim, ze ma s tim pakem trpelivost a jeho zavolam taky, dostane odmenu za privolani. Treba. Mne se libilo, co radila Petrs. Kor u Karlika, kterej ma svy za sebou, tam bych hlas moc nezvysovala.