Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Rumíček můj moudrej pán je idiot na druhou, protože už pěkně chodil, noženku zatěžoval a včera se vsteknul, pustil se do boje s vysavačem na listí, řval na něj, zakousnul se do něj a pak si blbě nějak šlápnul a ……….. 🙁 už zas pajdá. Takže znova fixace a prt procházky. není von ťululum? Nikdá nešel do boje s technikou, to Ešátor ten jo, ale Rumíček ne. Vysavač už viděl, nechal ho klidným, enemže asi že jako má přebytky energie /může možná dodávat do ČEZu/ tak mu hráblo a šel do něj.

Mílo – teď to čtu 🙁 Achjo, achjo, být rodič je velmi těžkej úděl, tím, že člověk dítě vychová do dospělosti to neskončí a starosti nezmizí. Moc držím palce, že aby se synátor chytil, je dobře, že má i šéfa s pochopením, to je dneska vzácnost.

černej čaj
    heh, takhle jak to píšeš, tak Ti prostě CD vyhověla na téměř sto procent, teď jen aby si to sedlo . To vrknutí mezi nima – hele já bych v takovou chvíli asi použila zcela neadresný a ostrý houknutí „HEEJ, CO TO JE?“ nebo moje oblíbený „TAK A DOST!“ (to u nás všichni psi vědí, že skončila prdel a má bejt klid, ať se děje, co se děje) abych zarazila obě strany. Máma taky v případě konfliktu nepátrala, kdo je autor a zmydlila nás na hromadu 😀

Taky sme to mivali ve stare praci a kafe dobry:)

taky mě překvapuje, že Ty a kafe?? 😮

EvaC
    těch náhod je tam proste trochu moc –

že jo? a i to, že se nasáčkoval do toho auta a ven nejdu, nejdu a nejdu 😀 a doma pak vystoupil vpohodě 😀

Maya
    mně stačí pesweb, tam je toho tolik a zase se to roztáčí, už je zase dvacet stránek.natož fb.

Fifijová
    chjo, však jsme spolu včera mluvily, já si vůbec neumím představit, jak vyladit tu dietu – slinivka/ledviny…. mně to tak mrzí, bobek jeden pruhatej. Myslím na Tebe a vzpomněla jsem si ale, že kdysi dávno paní Černá vytáhla hrobníkovi z lopaty dva ledvinový kosourky, ti na tom byli fakt blbě a ona tedy jim dávala vařený kuřecí a rejži a fakt se kucí zlepšili (já vím, kočka a taky měli jen ty ledviny, ale že se jako podařilo ty ledviny vylepšit)

kachna
    , prý si máme zkontrolovat techniku, kdyby náhodou došlo na distančku. No, nepotěšila mě.

no, obávám se, že na to dojde, rozjíždí se to docela dost.

Mirka D.
    tos měla nadupaný volno, myslím, že nejvíc si užila to posezeníčko s holkama, co?
    Taky bych potřebovala střihnout dýlku. Já teď vbrzku budu řešit hlavně spíš teda to, KDE si tu hlavu budu jako mejt, když nám bude zednik dělat tu kópelku 😀
    Ešivá to nevzít strojkem, pak bych asi vystačila s žinkou 😀

tak u vás řemeslníci si podávají dveře-jak to tak sleduju a co dvířka-už jsou nainstalovaný?

jaký dvířka? Ty od místností – dřevěný? Ne tak ty ne, ty leží ještě ve skládku, páč to by se poničily, ty půjdou až nakonec – lakýrník snad se zapojí, ale uvidíme, jestli se mu vlezeme do termita. Jinak to zase bude svépomocí 😀

Dafule- jak se táhla, nebyla ale ona unavená z toho předchozího programu? psalas že předtím lítala jak čamrda, před tím ještě ten vlak… třeba je to na ni moc?

Dennyky
    modelky

modelky?? Tvl na tý první je snad běhna nějaká ne? Jak tam sedí vycabenáááá 😀