Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
no ještě-jak Dafi v tom vlaku vytuhne tak že vyvrátí hlavu,nohy nahoru atk chrní-na klíně
tak u toho vlaku v náruči najednou svěsila hlavu,celá se povolila,celá v té náruči visela,že jsem se regulérně bez keců lekla,že je po ní!
fakt bete srandy mě zatrnulo,že ju kleplo,by mě kleplo hned asi taky
nechápu,jak v tom kraválu a mumraju mohla tak rychle usnout….
no nic
ve vlaku do Blanska se vyspinkala,dojely jsme za tatkem já hodila dom tašky,a že musíme do města,že musím k holiči
jak jsem se totiž ve středu stříhala,tak vršek mám kratší-stpnovitě sestříhaný,ale vzadu mám vlasy až po lopatky-a už to bylo moc dlouhý vzadu,už jsem to potřebovala trochu srovnat
takže bez objednání!a hned!
napřed do města na pánský/dámský-tam mi-i když mě viděla v čepici,takže viděla jen ty y dlouhý vlasy vzadu,nemohla vidět,jakej mám účes,tak řekla,že ne-že nedělá účesy-at se objeednám na hollčičím!
tak jsem poděkovala a šli jsme s tatkrm dál,ted už na pánský-tak paní,že mě vezme,že žádný účes-ten jsem ani nechtěla
takže mi to zkrátila po ramena,kolem xichtu to mám stupmovitě jak jsem si to ostříhala sama,tak to jen prostříhala ofinu a vršek prošmikla,no za chvilku hotový-tak chtěla 100kč,dala jsem jí o padesát víc-chudál,se dost šmikla do prstu…
no tatka se zatím venku prošel s Dafčou,vzaly jsme to pak městem kolem řeky potom a vycházka za náma
večer jsem si s ní dala vycházku kolem výloh ve městě a vyjímečně o půl jedenácté v noci šla spát
ráno s ní na vteřinu skočil tatka a já to s ní pak vzala kolem řeky ke koupališti a zpět,obíhala stromy,běhala si hezky,nosila míček,uzlík,měla skvělou náladu,velespokojenej pes…
no takhle jsme byly venku třičtvrtě hodky
doma jsem dala snídani
a pak hurá hurá nákupy—-
já nákupy nerada,ale …ale někdy prostě nakupovat musím,že
takže do sekáče,kde jsem si koupila manšestráky do práce na dělání+2 čepice s těma klapkam s copánkama-bílou a červenou-sekáč vše za 49kč
pak jsem vzala tetě dárek na narozky,a nechala jsem to u tatky
teta je střelec,aspon na to pak už nemusím myslet
v domácích potřebách jsem si vzala dom misku-řevoz v jedné čepici-at se nerzbije a Martinovi hrnek na čaj-převoz v druhé čepici at se nerzbije!
+dárek k vánocům
no za 2 a půl hodky jsem dorazila vyfluslá dom
tatka vyrobil k obědu výtečný roštěnky,byly super vynikající
po obědě jsem si udělala vlasy,nechty
a vyrazila s Dafou a ze švagrovou a s Kryštůfkem,Kryštůfek chodí chvilku do školky-a už má nevěstu a do školky chodit nechce-chce chodit rovnou do práce!tak!:D:D:D
Dafča se odpo táhla…nevím proč…
no dala jsem ju dom,rychle udělat xicht na hubu a frnk na srz na 5 hodin odpo na narozky jedné z kamošek ze čtyřlístku…sešly jsme se od května všecky 4 v rastauraci na pražci-jídlo skvělý,fajn prostředí
já mělla tortillu s trhaným vepřovým masem a zeleninou-byla to bašta,děvčata z jídlem taky spokojený+tam bylo teplo,já si dala lattéčko+jsme si daly růžový víno a mochitto,akorát hodinu před zavíračkou,se servrky za náma moc nehrnuly…
ale jinak to bylo fajn,vše jsme probraly,zasmály se,
no fakt jsme si to užily-probraly jsme děti,prácu,psy,chlapy….no všchno prostě:D
dom jsem došla o půlnoci,s tím,že Dafča zlobila,při večerní vycházce moc jít nechtěla,zato v noci chtěla chodit ven po hodině,ale spíš proto aby zjistila,jestli už nejdu…