Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak teda takovejch novinek a to tu týden nejsu!!!!
    Černejčaj-MOC MOC MOC PŘEJU AT TI Čárlínek zůstane-klepu na dřevo,železo,sklodržím palce,prsteníčky ukazováčky,prsty kolena všecko-at vám to klapne!!!!!!!!!!!!
    moc se mi líbí-takovej pes kterej už vidět-ale není moc velký/těžký….
    Loki se mi taky moc líbí,ale tak to je jasný-já su na ty špičatý uši a chlupatý pséky-díky Bttyně naší
    a Feri k němu ladí i velikostí chlupama a tak-hezká dvojka to je!
    a všcko se ti splnilo-boží
    já su psychopat výchovný tak já bych hooodně řešila vžchovu-ted to nemyslím na tebe a tvýho pejska,ale jak su zvyklá,že každej z mejch psů umí ty základní věci -jednak aby se mi chodilo dobře se všema 4 psama zaráz-
    a jednak aby mě taky v zimě nezmrzačily na ledu+to jak su v kyblu s kloubama
    takže má všechny psi naučený čekej,cůzi u nohy a sedni a lehni-teda oni toho všichni umí o dost víc,já jen-že já bych se snažila časem toho pejska aspon trochu naučit tyto základy-takže to ti závidím,že ty si tímto tak ten život nekomplikuješ-to má být lichotka…:-)))
    já bych se do tohodle zbytečně začala časem sukovat…
    Denny tak František má jéžiška-to je fajn
    já bych si furt dělala lattéčko-božínku jak já miluju latté!
    kafe mám taky ráda-rozpustný,velký hrnek,teda ted v noci menší a bez cukru a s mlíkem-a když vyrazím do města-s holkama a tak-tak lattéčko
    Milko-přeju at se to dá se synkem brzo do kupy!!!
    Kachna-nestraš s výukou-jednak by mě bylo líto rodičů i dětí….
    a jednak by mě bylo líto i mě-zase v práci směny navíc,protože kolegyně by byly doma s dětma….
    už ted tam padáme na hubu a to mám asi 5 nevybraných dní dovči….
    PetraK-tak u vás řemeslníci si podávají dveře-jak to tak sleduju a co dvířka-už jsou nainstalovaný?

tak a ted co u mě nového
    tak třeba hlava-hlava nová mozek žádný….
    takže skoro nic že:D
    no ve čtvrtek ranní-pečení+kasa a pak s odřenýma ušima na bus a dom
    doma ze psama a pak do knihovny v Čenčíně-sem tam dlouho nebyla,furt mám ve čtvrtek odpo-tak jsme pokecaly s kamoškou knihovnicí
    v pátek ráno ze psama-Dafi se zas táhla,tak jsem s ní šla chvilku,a pak jsem šla s Žerykem SAMOSTATNĚ-k rybníčku,kolem ohrad dozadu a zpět a pocvičit u rybníčku taneční a dom
    doma uklidit,vyčesat pséky a po obědě s Dafi do BK
    vlak 25 minut zpoždění,ve vlaku Dafi vytuhla
    a když jsem ju vzbouzela,že vystupujemtak tuhá jak štolverk….
    v BRNĚ na nádraží lidí jak …no hodně,jsem měla strach,že mi ji zašlápnou-takže z toho má narážka na Čajikova druhýho pejska,je to velikost tak akorát,ani velkej a přitom se už nezašlápne
    já jsem doma tatkovi říkala,že bud chci velkýho psa,co bude vidět,nebo, kočárek na psy,toto bylo ted v pátek fakt o hubu