Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
hele, ešče než začnu psát – hodím sem tohle, se může hodit )a hodím to pak i do veteriny)
Černej čaj
VIVÁÁÁT KARLOOS, VIVÁÁÁT! 🙂 Mám radost, protože to zpočátku bylo asi hodně dramatický a teď se to malinko pouklidnilo. Možná si to Karlos rozhodnul sám, že už tam nechce bejt a prostě z toho auta nevyleze. Moc vám i jemu držím palce, aby se to celý uklidnilo, aby se i on uklidnil a posedalo si to všechno tak, že nebude problémos žádný. Má za sebou takovejch přemetů, chudera. Tak ať všechno sesene pěkně a dobře to šlape tak, ať nemusíte být na pochybách. Moc držím palce a moc na vás všechny čtyři myslím. A Ferince hudlánka za to, že dělá hodnou pani domácí.
Moc se mi líbí na tý fotce venčící, jak sedí Karlos a vzhůru hledí, má zájem o kontakt. Tali tohle nedělala vůbec.
a ta česačkáááá, to je ňuňůů – tam mu kupodivu vůbec nevadí, že nemá tak moc prostoru, jak skorem ten pupek vyvalil 🙂 🙂 mooooc vám držím palčáky.
A von si bere hračky, to bude pan hračičkááá, to bude krásný!! Béš mít třebas pejska hračkáře!
Dennyky
To je dost tmava vid?
Je to krásný!! Ale pravda, kdyby to bylo o fousek světlejší… tak možná pak ešče lepčí??? Těžko říct, jak by to vyšlo v reálu, napadl mě totiž obraz k nám, potom, víš? že kdyby to ladilo, tak si u Tebe objednám oficko první práci, co Ty na to?
Fifi
Pan doktor byl velmi ofafrnej v usudku, nedoporucil nic bez testu. Takze v utery krevni test (vlastne po pul roce) a dle nej se uvidi, jestli bude pichanec.
ahá??? Ty bláho, to člověk musí přemýšlet pak už i za roh, takže to držím palce, a´t to klapne.
MISTRIIIII! 😀 😀 Prvni misto + druhy misto patri Cechum, Pavluska druha! 🙂 V teamech Cesi MISTRI SVETA! 😀 Bombaaaaaaa 🙂
žjooovaaaaa, gratulace, velká, velká gratulace!!! To je krása, na prvních dvou místech Češi!! Supr.
Maya
vy teda jedete fofrem s domečkem, to vám tam ti lidi choděj i když nejste doma? to jim dáte klíče nebo jak?
fofrem úplně ne, to se to jen teď sešlo. Modlím se, aby všechno klaplo a jelo, tak jak má. Ve čtvrtek by se snad mělo spustit čerpadlo, rozvody se pak ještě někde budou muset dodělat už na pevno, až se dokončí rekonstrukce úplně. Stejně jako radiátory – ve starý části zůstanou starý, vymění se, až se to dodělá úplně. Žebřík v kópelce a radiátor na záchodě se tam dodá, až skončí zedník. ten by měl nastoupit 1. listospádu, zatím si tam navezl nějaký matroš.
Topenáři mají klíče od Domečku a dělaj tam rovnou ohařům společnost, protože si je vždycky pustěj 😀 . Brtnik se s nima zná.No a zedník taky bude mít klíče, ale ten myslím, ohaříkům společnost dělat nebude, není takovej nadšenec psí, jako páni topenáři, co mají doma taky čokle (ten jeden i chrta bývalýho dostiháka zachráněnýho)
dneska neteř přivřela ocas do dveří,
ááááuuuuuuuiiiiiiiiiiii chudínek Lokínek- to je stejný koukám jak u vižly, ta by tam už taky nešla 😀 , jak to má teď už dobrý , chodí tam?
Kuskus
tak pro staršího, malého smetáka ala Kessinka ze Zvířetníku, abych pséka případně na veterinu unesla sama a jestli ne, dovleču kočenku a ta bude echt domácí povaleč jako já.
kuskuuuuuus- to se těšim, to se těšim, těšim!!! Bude to skvělý!!