Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

Kuskus
    Jee tak to smetacek bude podporovat tve zlepsovani pooperacni kondice pak az odlozis berle 🙂

On udajne zil ve stodole s dalsima psama vetsinu zivota, pak chvili v kleci protoze byl sikamovan psy a pak ho zachranili do kotce, nez mu nasli utulkovej kotec.

Hrebenem vic hladim nez cesu, hlavne ten krk sem jen hladila jakoze hele nic se nedeje a jen do pekne srsti nahore sem trosku zajela, to uz sme zkouseli od rana postupne a tak se nechal ze jako dobryy:)

Maya
    Mam nejakej z vystavy v brne, dosluhuje ale nej hreben co mam, 2cm otocny zuby, ale klidne si necham hreben doporucit a tenhle zustane vyhradne ferincin.

Hlidac karel me velice rozesmal.

Vecee sem sla spat s obema, lezeli jak dycky ale ten smrad a hnus ze srsti mi na to astma nedela nejlip, v noci prisel muz z prace tak jen otevrel dvere tak se ozvalo vrknuti (charlie je az za posteli, takze neni videt od dveri) tak muz radsi roznul – jestli se lekl nevime jak se rozlo tak dobry. Na noc si vzal muz feri vedle, tak mi carli lezel na me strane postele u misky s vodou u dveri, rano sem teda xhtela predejit pripadnynu problemu tak sem se z postele chtela natahnout roznout bez sahani a davani noh dolu a nez sem se otocila, at tam vubec dosahju uz sem mela hlavicku na urovni postele na mazleni, olizl mi dokonce ucho:D

Ted rano sme ho zkusili dat na dvur, na chvili co na to rekne, tak drzte palce.

Doma neznackuje coz je skvely ale neumi si rict o kadeni nebo to nerozpoznam tak to hodil vcera do kuchyne, tak porad docela dobry misto