Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Fifi
nechci brát iluze, ale pořád ve střehu není heslo lapiny 😀
cernejcaj
taky bych asi krmila odděleně, Loki je taky strašnej škrt na jídlo, ale odmala byl trénovanej, že druhá miska je tabu, tak mohli žrát s Dorinem spolu, ale venku žádný pohozený žrádlo bejt nemohlo, kromě tvrdého chleba, ten Dorinek miloval, ale Loki o to nestojí, ale jinak i teď když přijde brácha se psem, seberou se parůžky a pro jistotu i ten chleba, kterej si tam Loki válí 3 dny, protože prostě za ty trable to nestojí
jinak dostávali jmenovitě jen z ruky
nevím nakolik má Charlie tu srst jinou po kastraci, ale Loki když se vykoupe, tak pak ho nechám tak hoďku usychat, pak ještě vysuším zbytek ručníkem a je v podstatě suchej, bahno a špína z něj opadá než dojdem z vycházky, v tom je lepší než špic
česání teda super, se zdá, že si to i užívá, uvidíte jak ocas, to je u nás největší problém
hřeben není moc vidět, ale zdá se mi, že je moc hustej a krátkej, až budeš vyčesávat příští rok zimní srst, který je fakt víc než u špice, tak potřebuješ řídkej hřeben s dlouhýma zubama, Lokiho nebere ani hrablo co jsem měla na Kima, se s tím mu prostě až na kůži nedostanu
ale to můžeš řešit časem
jestli má po kastraci tu měkkou štěněčí srst, tak bych to prostě stříhala, jsem Kima pak taky fidlala nůžkama, to se nedalo učesat