Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

Fifi
    nemame vubec zpravy ze by ublizil nebo byl problemovej v tomto ohledu. pani v utulku se i divila, ze vrci, ale ona ma takovyto dodavkovity auto, takze hodne vysoky vzadu, velky okna a relativne kratky ten nakladni prostor vzadu, oktavka je dlouha anizka a tmava tak mu to proste nejak asi vadilo vic. Spis mam info ze to vsechno „ustal“ tak nejak bez nasledku, a je moc milej jen mu trva si zvyknout.

No situace proste byla takova, ze pes odmitl z auta a pani resila nejaky urgent veci s kotatama, proste hop nebo trop. proste bud nasilim vytahnout z auta nebo vyplaznout dvojku. nechtelo se nam proste ani jedno v ty vypjaty situaci. takze muz proste rekl, co kdybysme si ho pujcili na zkousku a pani ze jo, dala nam ockovak, ukazala papiry, zamavala a bylo.
    Takze pokud to pujde aspon trochu, tak to muzeme vyridit online / postou, pokud to nepujde, muzeme ho asi privezt kdy chceme… ale tak nejak je mi proste jasny, ze pokud to aspon trochu pujde, tak to delat nechceme a chceme udelat co pujde, aby to slo.

Mnamky snad pujdou, dneska ho nechame jen byt, zitra uvidime (treba mnamky a hlazeni) ale ma teda desnou srst, silene hustou, pod obojkem a prapory dredaty… je proste desne nasrstenej.

v aute se poblil, ale nutno rict, ze za ty 4hodiny jen 1x nez sme se dostali z kotehulek… pak na dalnici a rychlostni byl OK.

Spolu vzadu privazany jezdit nemuzou, takze feri byla zajistena na zadni sedacce a on v kufru. Zda se, ze uzkej prostor, fixace (uvaz) a jinej pes je dost traskavy, takze on se hne k feri, tak zkrabati cumak a pes v tu chvili odmita priblizit se na 10 metru ke kufru auta… ne k feri, ale ke kufru. aji kdyz ho muz sel doma hladit, tak musi mit za zadama dost mista, takze nejde hladit treba u zdi…

diky, zrusila sem si na pristi vikend ubytko s tim, ze max pujdu na vylet dle moznosti muze a uvidime. mam jeste 1 den dovolene… nejhur muzu neco krouhnout z vanoc, ale ted mi ji do konce rijna nikdo neda, leda nouzovej 1 den kdyz mi bude na umreni… tak su snad i rada, ze sme jeli dneska a ne zitra po vylete, protoze mame porad celou nedeli.