Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To nám toho včera paní Zemanová řekla, ke zdravotnímu stavu svého chotě.
    Neuvěřitelné, si připadám jak v komunistické Číně

TOHLE MI ANI NEPŘIPOMÍNEJTE, VČERA V AUTĚ SE MI UDĚLALO ÚPLNĚ ŠPATNĚ A PAK SE MI PŘITÍŽILO, KDYŽ JSEM POSLOUCHALA NA RADIOŽURNÁLU JAK TO VIDÍ JEDEN KOMENTÁTOR- ŽÁDNEJ BULVÁR, SERIOZNÍ NOVINÁŘ, A KDYŽ MI POTVRDIL TO, CO VNÍMAJ OBYČEJNÝ LIDI A MŮŽOU SI ŘÍKAT, ŽE JSOU TŘEBA ALE PARANOIDNÍ, ŽE PROSTĚ TA SMEČKA NA HRADĚ SI TO JEDE SVOU VLASTNÍ CESTOU A O VŮLI PREZIDENTA… PARDON, NE, PREZIDENTA MY NEMÁME, O VŮLI TOHO ČLOVĚKA, CO SI NA PREZIDENTA HRAJE, UŽ TO V SOUČASNOSTI VŮBEC NENÍ, TAK MI FAKT NEBYLO DOBŘE. A BEZ PATOSU SE O TU NAŠI MALOU ZEMIČKU BOJIM. Proč mi není kuwa dvacet, abych tyhle věci necejtila do morku kostí?

No nic, nic, fčéra nám přivezli pěkně obklad, pan přepravce byl veleinteligentní a sám od sebe nám to složil /(jsme byli v práci/ pěkně co nejblíž dveří do Domečku, pak přišel pan zednik, pak přišel pan életrikář, dneska přijde pan topič- to zas bé mít smečka o zábavu postaráno. Bylo to takový rychlý. A tak na obklad nezbyl čas, až v noci. To jsem ani netušila, kolik unesu 😮 . Nechtěla jsem, aby to nosil Brtnik sám, tak jsme nosili spolu,týýý vole to bylo těžkýýý! 😀

Dennyky
    vrrrr řekne mi někdo, kdy budu mít laskavě konečně aspoň jednu noc bez snů?!

kozlik na spaní by nepomohl?

Fifi
    Pavluska mi psala hned po stope, Fanous je smetak, prvni predmet neoznacil, jinak mohli mit 99.
    ale tak jsou zatím druzí, ne? On to Fanoušek dorovná, to on ji trošku natahuje, aby to neměla tak nudný, víš? 😀

Se pak nediv, ze je Brtnik nervni, kdyz ridis.
    😀 😀 ty volééé nejsem starej Brůna! 😀

Cajda si mysli, ze je tlusta a vrascita, ma velkej zadek a tlusty stehna. Ma dlouhy zada a kratky nohy, na kterych ma divny prsty, takze ji zadny boty nejsou…

😀 😀 a řeknul už Ti někdy někdo, že jsi kretén? že ešče ne? 😀