Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

ty jo mám zase letos problém zvyknout si na tu zimu, včera jsem při venčení klepala kosu odpoledne i pak večer. Ale bylo krásný nebe, měsíc – přesně půlka, seděl na kopci….krása. Ráno mi zdechly kamna, nešlo mi to roztopit, kurnik. Já to s tím uhlím neumím, dřevo mi jde, ale huhlí je pekelný. Nakonec stejně nastoupil můj přítel Josífek a ten to rozfajroval, tak tam budou mít ohaříci teplo. dorazily dvířka, tak jsem zvědavá na instalaci a na to, jak to bude Mouses zvládat. hajzlík mě hryznul dneska do malíčku u nohy, chtěl bojovat. Na to mám tak ve 4:45 fakt vyloženě elán. je to debil prostě no :D. tak se s ním popral Brtnik , co už tou dobou vegetuje v pohodě.

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Maya
    veverky uz se otrkaly a muzu si je klidne fotit

tak ale to už je ale velká nespravedlnost, když sou taklenc vochočený!! A já ci taky veverkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Mirka D.
    i co zvládnou předvýchovu psů
    tohle bych, myslím, taky nezvládla, protože tam jde o ščenátko a navíc já si nemyslím, že by většina z těch psů žila ščastnej život. A dát „svoje ščenátečko“ do služby bych prostě nedokázala, s dospělým psem z útulku, nebo v nesnázích bych to měla – myslím????? 😀 – snažší, ale taky ne asi úplně jednoduchý.Jen tam prostě víš, že když dobře vybereš, bude mít ten pes pak fajn život.
    Nezavařila sis makovici z toho hlavylámání 🙂 . taky by mě to bavilo.

-tak na tohoto je mi ho škoda
    čajda má pravdu ale, kam jinam psát hezký věci, než do hezkýho notýsku??

černej čaj
    To sem vam.psala.jak.dy kdysi ve firme skocila veverkanoknem do kanclu pokousala

Ne 😀 😀 nepsala, co jí dělal chudeře? A tu veverku cos fotila to si pamatuju, to bylo snad i na nějakým výletě, nebo tak, ne?

Fifi
    Drzte palce ceskym rotvikum,
    to je jasný, Pája s Fandou je převálcujou!
    Já obdivuju, že má někdo takovýho elánu a zápal to takhle dotáhnout, je to úžasný. Já jsem ráda, že jsem ráda a jen se tak s čoklidama placatím. Toho času, kde to bere, děfčica?

Míla

žjo, to muselo být prima se takhle protáhnout, já se te´d momentálně bohužel neprotahuju, jsem ráda, že jsem ráda 😀 , takže tiše závidím