Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
4ernejčaj-no já ten dlouhej příspěvek psala,jako…..pak jsem zjistila,že už nevím co jsem tím chtěla říct-bože vem si to dětsko,dyt je to tááák blbý-to říkavala mamka…
no jen jsem tím chtěla říct,že jako ty menší plemena/x-kříženci se dožívají delšího věku ve větší čipernosti….
tož tak nějak
jinak já bych na to neměla citově,a obdivuju lidi co to tak mají
ale to já obduvuju lidi co zvládnou předvýchovu psů a v roce pááá na výcvik pro slepce,nebo k vozíčkářům…
přitom toto mě láká-na rok si zkusit jiný a hlavně větší plemeno,když furt toužím po něčem co je větší a je to prostě PES-víte jak to myslím-ti mí psi často ani vidět nejsou:D
jinak v hlavě toho mám mín než vrána,trochu jako opice….
proto jsem z Martinem jela do města,nekoupila jsem ani čepicu-to jsem zapoměla
nešla jsem ani do knihovny-šla jsem k Aničce na čaj do knihy-kde jsem si místo jéžiška pro NĚKOHO koupila něco pro sebe…
doprdele takhle se jéžišek nekupuje-takhle nééé..
no dobře koupila jsem si zápisník s malým princem-obrázky a úryvky….
chjo..
jo proč píšu o těch opicích a vranách-protože jsem si to vyzkoušela
jsme šli na výstavu kreseb lidoopů,kde kromě krseb od opic,
a vycpaných opic,ptáků,krysy-s popiskem-jak používají nástroje,a k čemu,s fotkama krásnejma
bylo několik hlavolamů-vyber si pamlsek,sestav kostičky+na tabletu obrazy malířů a rčísla a obtížnosti
pamlsek jako bomparu se mi podařilo vytřást bez násilí jednou z jednoho hlavolamu,
s dalších už bez násilí nic-ale pohled jak tam šprtám do kamínků klacíčkem,když pamlsek byl o kus dál v něčem jiným byl taky dobrej:D
a na tabletu byly obrazy malířů dvou a vyrbrat čí co je,pak jejich výřezy a tak
+s číslama
no vránám,opicím a tak to jde na rozdíl ode mě bez velkých problémů…mě některý věci nešly vůbec-a s obrazama mě to moc bavilo
a Martin se ani nazůčastnil a furt mě popoháněl pryč…–:-()
tož tak no….