Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Dennyky
Dobře tvl omlouvám se, 9ti letej pes je júra.
Už mlčím.
Patrně je to v mém okolí trochen jinak, asi jsme výjimka.
takhle se na to ale nedá koukat. Já na devítiletýho psa v kondici nekoukám jako na starýho psa. Třeba Ešus byl v těch devíti jura,byl. Jen prostě umřel v devíti na rakovinu. Bubrdle byla jura i tom svým věku. Pes může a nemusí být jura. Jen prostě musím počítat s tím, že u devítiletýho psa můžu počítat s lecčíms. Ale s tím si ho už beru, kdyby ne, tak by si ty stařečky už nebral vůbec nikdo. Takhle je těch starých psů v útulcí tři prdele – pardon. Nikdo je nechce, protože se toho bojí.
Čajda musí zvážit mnohem důležitější věc – to jestli zvládne případný omezení ve výletech, protože ano, pokud pes bude nemocný, tak to přijde, a taky zda má na náklady na veterinu.
černý čaj
Tak tam slo o to ze sme meli mit 5 dni dovcu a zaplaceny ubytko a cely to propadlo a ze sem predtim mesic se nedostala ven tak se seslo hodne veci . Proste rafsi obetuju obcas vikend na veterinu a jiny potize nez celej zivot na mladyho psa.
no ale to se může stát, že prostě se to takhle sejde a třebas na mnohem delší dobu a sejde se těch věcí třeba mnohem víc. A pak budeš v pasti. Pro mě to není důležitý, jestli někam vypadnu nebo ne. Ale pro Tebe je to – a to myslím vážně, důležitý životně, nevím zda bys to dokázala v sobě přenastavit, a dýchat a spokojeně žít, kdybys to musela na dlouho zaříznout. Umíš si tohle představit? To je, podle mě, pro tebe ta nejdůležitější otázka. Nepochybuju o tom, že se dokážeš nastavit na to – přišel pes, dala jsem mu domov a on po půl roce mě opustí, ale ta možnost výletovat je něco bez čeho možná nepůjde dobře dýchat.?