Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brej den. Sem fčéra zas klečela na hrachu 😀 čistila jsem okopný dlaždice ve sklepě. část kde má stát čerpadlo a bojlér už je skoro cajk. Nutno ještě jednou vymalovat a částěčně i dospárovat a……..okna dodělat. už nám přišly novýý, jsou zase stejně krásný. Instalovat je bude Brtnik. Ovšem udělala se nám ziminka a potřebujem ještě nějakou úpravu na fasádě – kdy nesmí mrznout -a vono auto dneska komplet……….. v ledu jako???? 😮 přijít mají v pátek na instalaci.Otázka tedy je, zda seženou vše, co bude zapotřebí, toho se bojim, bojim velice. Samotný spuštění pak tedy ve čtvrtek . Tak uvidíme. Bylo echtgold hnusně fčéra, jak jsme to v rámci klidovýho režimu strávili na louce za Domečkem. Rumouš ovšem usoudil, že je zdráv – není ale!! a utíknul mi, je to debilítos. Utíknul za Taliprdem , dal ji bodyček a museli se servat, než jsem je rozehnala jak demonštraci. byl ščastliv, že se konečně něco děje. Je to taky idiot, jako Taliprd 😀

Pořizujeme novýho psa? 🙂 Už ho máme?

U starýho psa či u staršího – musí prostě člověk počítat s tím, že se něco může stát , tak si to taky v sobě musí nastavit. Musí na to být připravený a počítat s tím a postavit se tak k tomu.Otázka ovšem je, jak to právě čajda vnitřně má. Jestli ten režim, který má a který je pro ni moc důležitej a to, jak se teď nervovala s Ferri – jestli se to slučuje s tím, že chce dát nový domov pesanovi. To prostě něco obnáší a člověk si musí sám v sobě utřepat, zda do toho půjde nebo ne, protože oběti rozhodně nějaký budou – časový, časem nervový, různý omezení-kdy třeba padně nějakej ten výlet a tak. To prostě k psovi vždycky patří. Je nutný vědět, zda to chci. a pak jdu do toho.
    Mladýho či klidně i staršího, ale aktivního pesana bych do režimu, který Čajda má, nepořizovala a to ani z útulku.

Dennyky
    blé to bylo včera odpo přesně hnusný sychravý počásko.
    souhlasím, bylo echtgold hnusně. a v tom sklepě pak taky teda 😀 . Měla jsem na sobě dvoje kalhoty, dvě trička a dvě mikči, jak Mirka v chlaďáku a i tak to bylo málo. ble.

Fifi
    at se reko zadari a zanedlouho topite sobe v novym obehu, to bude teploucko zaslouzeny. A kachlaky, aach, aaacham, to je vubec paradicka.

tak doufám, že to čerpadlo vyjde dřív, než ty kachláky, to huhlí – i když jsem za něj pochopitelně ráda, že ho máme a nemrzneme – je pekelný na topení. nebo takhle na topení ani ne, ale na roztápění, to mi táááák sejří! 😀 Pepa je nejvíc můj kámoš 😀

SPZ “KHO PHU LUY” nebo tak neco

😀 😀 😀 tvl to mi dalo, než se mi to seskládalo 😀 😀
    to bylo horší než šifra mistra Leonarda 😀