Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
narozeniny Zrzavce souhlásí-já vás všecky znám tak 4 roky
a Zrzavce jsem před tím četla+CZ.pes
já to vezmu asi podle toho co mi jako dárek udělalo radost
-hadry s motivy psů-trička s kníračema,souprava od Ščučky-bunda,gatě,kšiltovka,vesta-to jsem dostala před 6 lety na Vánoce-gatě teda už malý,vesta se taky chudera zmenšuje a kšiltovka vybledla
jinak teda kdybych netloustla,je to lepší
-akorát toto jsou dárky od Martina ve stylu-stálo to řeba 5000-je to kvalitní,hezký,vydrží,ale měsíc nebudeme doma žrát-nebo topit
-jako,že toto sice super dárky-ale zaplatil stu elektřinu?-ne…
no nic-tak to se pak ta radost jaksi zmenší
-ale kdyby byl Martin přes ty dárky normální-tak třeba by mě tenkrát udělalo větší radost kdyby koupil třeba výcvikovou vestu+třeba kšiltovku-vestu jsem chtěla fááákt tajně dlouho-taky kdyby koupil vestu,kšiltovku a zaplatil elektřinu….
-no tkže mě udělá radost dražší dárek,ktrej bych si při svým skrblictvím nekoupila-bez výcvikové vesty to jde,že,
a tričko s kníračem za 400kč taky člověk nezbytně nepotřebuje-takže mě udělají radost věci-co su na ně skrblík,je mi na ně líto peněz-protože já dost kupuj ty spodní vrstvy v KIKU,PENNY,tamani,sekáč-prostě trika do pár stovek,trika s dlouhým a tak to stejný,flaušovky,termotrika na doma taky do dvou set
pokud nejsou do práce pod oblečení…
takže věci co bych si sama nekoupila mě potěší
naopak věci,který bych si stejně musela koupit,protože nemůžu chodit nahá/bosá ty mě radost moc jako nedělají
rozumějte obyč oblečení,boty a tak-věci co bych si stejně koupila
něco jako-potřebuješ zimní boty?
tak na ně máš na….
prostě tím jak nejsu na boty/hadry,jak mě normálně jejich nákup nedělá moc radost-tak jak jsou to pro mě věci,který stejně musím mít
něco jak Denyky by neudělaly radost věci do kuchyně-protože kastrol,hrnek taky musíš mít že…
ale zase věci co bych si normálně nekoupila/nevyrobila-hrnek s kníračem,polštářek s kníračem…
Martin od mě třeba dostal dárkovej hrnek-keramickej-a do něj si dává denně kafe,že je to velikost akorát…
a to je hrnek z papírnictví z těh dárkovejch hrnků-pro kuchaře-něco jako-co já ti dnes zavařím….
jinak kamarádky mě vždycky potěšily knížkama,svíčkama-ty si taky sama nekoupím-to už je pro mě ta kategorie-není to nezbytný k životu…
dárkovýma knížečkama s citátama
oslíci:-)
a ponožky!ponožky se u mě nikdy neztratí-fakt ráda dostávám ponožky-to nevadí vůbec
a miluju papírový přání-ty si mám všecky schovaný
no a třeba od kolegyně z práce mám 2 dekorace na záclony+jednu na zad-vše vánoční-to mě taky potěšilo-to už taky u mě spadá do kategorie-to si sama nekoupím,ale když to dostanu-mám radost
-taky mám od kamarádek trřeba antistresový balonky a termo hrnek,
termo gatě-elastáky-ale Čjdo-ty tááák kousaly,brrr
drahý,kre třicetinám,odzkoušený-kamarádku nekousaly a mě strašněěěěě
bože já z toho byla zoufalá-drahej prktickej dárek,ke kulatinám
tenkrát jsem nic takovýho neznala-jsem neznala odbornici na tyto věci Čajdu,ani Petrs01:-)
je to 15 let dozadu-jak mě to mrzelo-takovej fajn kvalitní dáerk a kousal,brrrrr