Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Probůh, myslim, že Fifijová vyhrála naši literární a básnickou soutěž 😀 😀 😀 😀 POmoooooooooooooooooooooooooooct, to je něco příšernýho 😀 😀 😀
fčéra jsme do desíti večír spárovali dlažbu – už to skorem je, cídila jsem zasajrajtěný dlažky – to zas bylo něco. Zrmzlá jak bobek u cesty a ještě jsem se ráchala v ledový vodě. brrr. tak abych to měla komplet, tak jsem se pak i ledovou osprchovala. 😀
Dennyky
V noci jsem jezdila kolem Ústí na nějakým gumovým člunu.
😀 😀 to mě u Tebe neudivuje, hlavně, že sis nezpůsobila nějakej sportovní úraz noční, jako Francézko.
Mají dobře udělaný stránky a psů teda taky mraky 🙁 , doufám, že se prezentace a udávání do nových domovů daří. Je to hrozný, ten nárůst psů 🙁 . vybrala bych si, ale já si vždycky musím psa „osahat“, jak to mezi námi bude fungovat, takhle na dálku to neumím 🙁
zhruba 1:26 min
🙂
lepší je 2:27 😀 😀
jak Rumíček s pacinkou? Doufám, že je to lepší?
Není to úplně vymazlený, ale lepší to je výrazně a von se taky z toho výrazně raduje a já mu tu radost zase kazím, protože by jinak řádil jako černá ruka. včera vyzýval Taliprda na souboj v kůchni, musela jsem jim hodit ručník do ringu 😀
Petrs01
no tak tohle je hardkóre takovejhle sen, fuj, fůůůůůůůůůůůůj, dneska radši necho´d spát asi???
Eva C.
Úplně ho vidim – toho chlapa v předsíni,obutyho,oblecenyho, zoufalýho…
strašlivá co? 😀 😀 😀
Natálie a říkáme ji Tali, Talinka – hovoří za vše :-),
😀 😀 😀 😀 nene, že ne? Jako to by jí čekal, ale hrozně krušnej život -….resp. vlastně její okolí 😀
Maya
mam pak mastny u ruce a nevstreba se to teda vubec, musim to pak drhnout mejdlem
co s těma olejema fšicí děláte?
Míla
Petróóó, to zní skvěle
já se na to hrozně těším, bude to krása. Je to ještě hooodně času a spousty odříkání a dřiny, ale těším se moc.
jestli Brůtice je Abyt ze Zvířetníku neboli Brutální Abyta?
nenene, to jsou dva lidijové. Brůtice je z čézetpsa a má australáky vždycky. A Abyta je ze Zvířentíka a má toho Aneška, co porodil v posteli. Co je spojuje, že Anešek je bílej a Brůtice Svíně je taky bílá, to hovoří samo za sebe, o jaký kočky se jedná 😀
KACHNO!!!
dokud držím v ruce nůžky.
Nemáš náhodou Ti děti vést k lásce k přírodě?? 😀
Fifinoooooo! Ty příšero!!!! 😀 😀 😀
Řekni něco pěkného tady soudružce sekretářce ředitele.” A já prý na první dobrou: “Vycucni si píču.”
opravdu něco pěkného a co na to soudružka sekretářka? 😀 😀
Mirka D.
Žeryka at si vezme léky-jednou jsem ho poslala i tam…do p…
jen jednou? 😀
já mám prdel na 2 půlky
čekám až mě sroste!
😀 😀 a další do sbírky! Tetkon už zbejvá jen Míla, Kuskus a Kimi, jinak snad jsme už soutěžily šécky?
ak mě celý život chybí matka-v tom pravým slova smyslu
má matka byla přísná,autorativní,nemazlící,nechválící
a velmi kritická
to chápu, člověk prostě chce mít maminku, to ostatní oželí, ale máma prostě když není, nebo když to není úplně to vono, tak chybí moc.
jak mi chybí jedn člověk
už je ten člověk definitivně nedostupnej? 🙁