Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Tak dnes ráno 20 minut přemlouvání Žeryka at si vezme léky-jednou jsem ho poslala i tam…do p…
ze stříkačky nééé,na piškotky se tvářil,že ho du trávit….
velezážteček,o tom,že poi mě vystartoval,se netřčeba bavit…
nic,narvu se lékama a jedu namezisměnu
v práci vzteklá zástupkyně,že se paní -no vé paní nedařilo u pečení
takže nacystat skřín plechů na pečení,pak dělat chvíli chladák s kolegyní,co ho nikdy nedělala-já jsem řekla,že nemocná ho dělat nebu,dnes se měly provážet jen palety z předešlého dne,naštěstí pondělí chlazený nejezdí,mezitím lítat na kasu,vybalit paletu drogerky
+po svačině na hlavní kase
měla jsem mít delší volno-proto jsem si nebrala neschopenku,
ale ve čtvrtek mám ranní…
no co už
vypadnu z práce po páté dom,doveze mě rodič
a ted-narvu pračku
protože milá FIFI-jak jsem včera měla vražený ruce po lokty v županu v tom koši,tak mi přišlo ee se do něj oblíkat…
takže dám prát bílý a župan,ohřiju si papů a jdu vás číst…
jako dobrý najedla jsem se…..
nepolila jsem nic,ani sebe ani okolí
tatkovi jsem chtěla přečíst vaše básničky,ale tatka byl ve společnosti-tak nic
Martin byl víme kde,že
takže jsem se tu lámala smíchem,a to hodně
je vidět,že jste tu všichni nadaný pro poezii….
nikdo tu nemluvíte sprostě….
a vůbec….tolik básniček za jeden večer…
no mazec
takže…
já měla babičku a dědu z Kateřiny-kde mám ted strýce a tetu-tu tetu co jsme jí daly před léty kocourka a co má pudlíka z útulku
no,tak k bebičce jsem jezdila na prázdniny,byla to ta venkovská babička-zahrada,králici,slepice,prase,kočky,pes,do lesa na šišky a tak…
a děda mě naučil básničku-děda byl bručoun,spíš jsem se ho jako dítě bála,ale básničku taky umím
Mirčina básnička od dědy z Kateřiny-
pozoor-chvíle soustředění!
a-na tom Pražským mostě konvalinka roste
já mám prdel na 2 půlky
čekám až mě sroste!
zde zní potlesk,ovace…
no nic
druhá babiška z bytovek-mamčina máti s dědou-nemusela jsem ani babičku,ani dědu,
né že bych je neměla ráda,byly mě fuk-žádný vztah-znala jsem je z odpoledních nedělních návštěv,kde jsem hrozně nudila,nechápu,že tam neměli žádný knížky,hračky pro děti,nic
jsem si dělala panenky z kapesníků
máti pocházela z 5 dětí,oona byla nejmladší-3 sestry jí umřely,takže 2 tety jsem ani nepoznala,jdalší umřela,když jsem byla malá
měla dost sportovního hezkýho přísnýho bratra-takže toho jsem se jako strýce bála
já se vůbec obecně dost chlapů bála…
s příbuznýma jsme se stýkali do mamčiny smrti
pak šlus
mám moře bratranců,sestřenic,se třema jsem se vídala v dětství dot,s ostatníma občas
mamčiným pohřbem konec nic