Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Milko-to nevím:D
    ale náš rozhovor ze zákazníkem pokračoval asi takto-já-no,takže jste vtipnej,ale je to teda za několik pětistovek
    a on,že jeho máti šla do obchodu,utratila stovku,měla 2 vrchovatý tašky,a ruce až na zem jak opica vytahaný
    a já-no,já pamatuju fronty na mandarinky,kde jsem šla jinam než rodiče a nehlásily jsme se k sobě,taky pamatuju jiskřičky a pionýra-a on-hmm to jste mladá teda….
    a já-no nevím-padesátka klepe na dveře
    a on-mě už padesátka doklepala dávno,mě už se blíží….
    no jako fakt byl vtipnej
    a hodně dobrej byl takovej mladej hezkej sympatickej borec…
    to bylo asi v neděli-míváme drogerku nachystanou na vybalování,paletu
    a když není žádnej zákazník,tak ju dem vybalovat,případně než si vybalí zákazník boží na pás-vždy kolem něj projdu,řeknu,že o něm vím,že jdu vybalovat,jak to bude mít na páse dojdu,a takhle odcházím třeba x krát za směnu po jedné krabičce-jako jdu k paletě vybalím krabičku/krabici a jdu zpět,ale tak půl palety za den takhle vybalím,někdy i celou,no
    no a jdu s nůžkama k té paletě,že na ní rozšmiknu ten igelit,když naproti mě jdde ten mldý sympaták-tak já zase z nůžkama zacouvu za kasu položím polootevřený nůžky a jdu markovat-měl třeba 4 věci-a on-kam jste šla s těma nůžkama?
    a já-no vybalovat tu 2 metry vysokou paletu v drogerce
    a on-tichým velmi spikleneckým hlasem-chcete něco poradit?
    a já-no jasně!radtě!
    a on-vyserte se na to!!
    já-ze smíchem-to je skvělá rada,to je nejlepší rada,co jsem tady kdy dostala:D:D:D