Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
takže ve čtvrtek doma míísto Žeryka velbloud
Martin dopo obíhal doktorku a tak
takže na veterinu nic
já odpolední
dopo jsem ležela,vlastně od pondělí ležím a jen chodím do práce a jezdím na veterinu a venčí MARTIN
no a odpolední v práci-kdy jsem smrkala,smrkakala,smrkala,smrkala,smrkala,smrkala-po tom vždy dezinfikovala ruce!!!!at se mě zákazníci nebokí-no a občas jsem i markovala,vybalovala,uklízela….a smrkala,a smrkala,a smrkala
v deset v noci jsem skončila…
dnes ráno,to vypadalo,že Žeryk dobrý-jak s něma nechodím ven musím věřit tomu co mi kdo řekne…
ale pak zase z Žeryka vlebloud-takže odvolit,máti nám dala oběd a hrrr na veterinu…
takže Žeryk injekce jedna,4 dávky sirupu-JAKO VŮBEC NEVÍM JAK MU TO DÁM,ON SI NECHCE DÁT LÉKY-NA JÍDLE TO PIVE PRYČ,DO HUBY MU TO DÁT NEJDE….
TO BUDDE VELEPEKLO týden má mít klid-venčící vycházky a jinak v teple v klidu-no tak ted tady už HODINU ŽVE,ŽE CHCE HÁZET MÍČEK,ŽE MU NIC NENÍ,
NA VETERINĚ SKONČILO VÍC JAK 2000-už se vidím,jak se dohaduju s Martinem,že mu nemá nic házet-další dny…
no zkusím jim dát čuchací hlavolamy…
jinak pak odpolední,skončily jsme před devátou tak pohoda,
vše se stihlo+byly 2 úplně vtipní zákazníci ze začátku směny-první-ááá to su já ten pátej zákazník,co má vše zdarma,že???
a já-no,to jste měl k obědu vtipnou kaši,nebo to jste tak vtipnej od snídaně?
a on-no já mám hlad-já ještě nejedl
já-tak to je jasná diagnoza-to je z hladu
a druhej zákazník-nákup víc jak 2000kč-a on-doufám,že to bude tak do pětistovky?
a já-hezká směna-tak jeden vtipnej zákazník už tu byl,koukám,že vy jste druhej vtipnej…:D
jinak všem zdravým přeju pěknej víkend-pacoškům rychlou úzdravu!
Kachna-su herní lama-jsem nikdy nehrála žádnou počíttačovou hru…..
PetiK-at se Rumíček hezky uzdravuje-Mouses mu určitě fouká s Talinkou bebínko:-)
Maya-to je fajn,že si nikam nemusela,že:-)