Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

Fii jee tak to je super!
    Mayno tatinek rikal ze za rakouska uherska don21 byli nezletily a teda idealne nemohli se vdavat a mit deti…

Moje maminka hodne se rodokmenu venovala ze strany tatinka a svoji mamu a od dedovy sestry je hezky zpracovana ta slovenska linie tedy maminky otec, muj deda.

Taky sem tu psala ze v muzeu v jevisovicich je stroj na stribrny blbosti a je u nej primo napsany ze v roce 1911 stroj vyuzivalo mnohonremesljiku, mezi nimi i holic frantisek vitek, tedy muj pradeda tak to je proste hrozne takovy pocitove zvlastni si o nekom takhle precist…

Nekdy bych si mela ty maminky veci precist, kdysi sem i prepisovala na pc pameti meho pradedy z jeji strany, zil na jizni morave blizko brna jak chodili do skoly bosia tak… to uz je tak 20 let…

Petrak
    S tema stranama je to tezky, ale pokud je treba se zbavit aktualni strany ve vedeni cr tak je lepsi volit mensi zlo, nez nic nebo neco mikro, protoze tim proste ty hlasy te strane davas…

Maya
    Ja teda byla pro listek na uradu tak kamos si to taky sel vyridit osobne, akce na 3 minuty…

No a sranda, ta volebni komise u denyky mela zaplexisklovany sezeni a takova starsi dama si vzala papir a OP, kouka do papiru vraci mi op a vystrelila rukou do prostoru pred swbe koukajic do papiru… a v tom plexi je jen tako mini dira dole tak sem tam prostrcila ruku jak saxana abych si to vzala, zbytek volebni komise zachvat smichu tak pani vzhlidla co se deje tak sem ji to rekla tak se zasmala ze to je tim ze to maj tak pruzracne cisty ze na to zapomela 😀