Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    Už máme šécko přeložený s tej slovenčiny? A zkorektůrovaný to taky máme, holky? 🙂
    Ofšem překládat účetní jazyk – to je výborná zábava na podzimní večery Mílo 😀 😀 , abyste si tu frustraci nakonec z Robertem nepřehodili 🙂

NEMÁM KOHO VOLIT, NEMÁM KOHO VOLIT, JAK TO MÁM UDĚLAT??
    Hele a nejsem teď schopná se dopátrat k informaci, co se stane s mým hlasem, když ho dám straně, která se nedostane do parlamentu. Rozpočítají to mezi ty ostatní nebo jak, nebo to zůstane té straně?

Mám dýlemata. Rumoušek po mě začasto šplhá jak datel a já tetkon nevím, ešivá ze štrézu a že ho ten obvaz trápí a nebo, jako že je radostnej – špatně se to rozklíčovává. Já totiž u obvazů trpím stihomamem , zdaliž to není moc utažený a končetina neodpadne. Ono ho to taky může svědit, tlačit… já vím. Je to vzornej pacoš, vyčůrá se, hodí bobek a už s hrne domů do křesílka. Brtnik se dneska má, jdou z práce uklízet přírodu – tooo bysem taky tak moc chtěla. A nepovidlo se mi to tady zorganizovat, páč právníci to zaškubli, že kdyby se někomu něco stalo a hnal by to jako pracovní úraz….. hm, doba je divná.

Maya
    já jsem nikdá neviděla, že by při zastavení policajtama člověk vylezl z auta a měl vestu. Jako asi kdybych si na to vzpomněla, tak po ni sáhnu , páč jim tak vokážu, že VIM A ZNÁM! , abych je vohromila 😀 ale stopro bych si nevzpomněla.

odvejzt neteř 30 km do nějaký vesnice směrem kde jsem v životě nebyla,

aaajtakrajtatygrovaná!!!Tak ale to zvládneš, si velká holka, co má velký auto a! může si to projet onlíne a ví, kde na ní čeká objížďka, tak to máš dobrý. Musíš vodhybat doleva??? 😀 😀

Fifi
    Prvni clanky jsou blby, to mela Dorotka
    no ano, na Dorotku jsem si taky hned vzpomněla a taky na Ešátora. No, uvidíme, jak nám to půjde

Jo, jak to dopadlo s tim burcakem? Znamy kdysi takhle dve flasky doslova vysklily lednici

tak burčáček cajk, byl opravdu mladinkej, a já třetinu tý flašky upila, takže se mohl rozpínat. Jen jsem malinkatě povolila – to ještě v lednici , než jsem s ním hnula, udělalo to krátký a tichounký pfšt a flaška byla furt tvrdá. vynesla jsem to ven a tam to zase udělalo tichý Pffšt a bylo to cajk. Byl výbornej! Už neni, vydržela mi ta flaša na 3 dny.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.