Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
takže noc u nás-CELOU NOC DAFINA CHODILA,CHODILA FURT-Z POHOVKY NA ZEM,A ZPĚT,PO MĚ,PO MÉ HLAVĚ,STOKRÁT PO VLASECH,PO ZEMI,DO BOUDY,DO POSTELE,PO ZEMI,DO BOUDY,DO POSTELE,PO MÉ HLAVĚ PO MĚ,PO ZEMI,PO MĚ,DO BOUDY…
LEHLA SI JEN NA PIDISEKUNDU A FURT CHODILA-ČASTO STÁLA SHRBENÁ A ČUČELA,NEBO NA MĚ ŠKRABALA,VEN,DOM…
no celou noc jsem nespala,šla jsem na 5 na ráno,kolegyni a zástupkyni jsem řekla,že musím normálně odejít,že mám nemocnýho psa-jakože nebudu dýl,
napekla jsem,naházela pečivo,
kolegyně chladák,
já kasa+vybalování,byla jsem druhá na kase,mezisměna půjčená odjinud
takže já kasa,vybalování,vybalila jsem 3 palety,bez přestávky-jedla jsem u lisování,at můžu rychle vypadnout,rychle jsem nakoupila a šla jsem po půl druhé čekat na Martina s Dfi
dojely jsme na veterinu,tam nikdo
takže hned na řadě-ultrazvuk,prohlídk,
břicho,děloha,močák v pohodě,ledviny a tak všecko dobrý
ale že ji bolí záda,v kříži,že bud se prochladila,nebo spadla
no tak 2 injekce a zítra na kontrolu,a má mít klid,žádný vycházky a tak…
jo a zítra na injekce
tak jsme dojely dom,já skočila chvílu s Žerykem před vrata,at mám jistotu že je vyčuranej a můžu jít spát,dala jsem si oběd-segedák a chlupatý knedlíky,
acylpirin,protže mě bolí ucho,krk,a všecko
a pustila jsem si meditační hudbu-anděly a šla spát
vzbudila jsem se v 6 večer,šla s Žerykem k rybníčku a zpět-Dafi jen pustila na dvůr a zase dom
pak jsem došla,Martin už doma,takže je Dafi na zahradě,tak jsem pro mi šla,dala ju dom,šla jsem pod střechu pár minut cvičit s Žerykem,a pak začala večení debata-proč nemůže Dafi s ním na terasu,když Žeryk pude a ona chce taky???
jo dobrý,nachystal mě večeři a čaj
oběd nachystal,ale je jak malej jarda
ted má jít na přezkoušení-kurna jak se to řekne?
no s důchodem,jetli mu ho nechají,nebo seberou…