Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Maya
    taky cvicim parforsem

😀 😀 😀 😀
    tahle varianta kupodivu Mousese nechává klidným a tam večer, když jdu spát volím trapně vemlouvací taktiku 😀 . Nicméně kolikrát mu taky buchnu dveřma, když se válí na sesli a nechce jít dom, tak a´t si tam je. Však ono s chladnýma nocema bude domů chodit svižnějš 😀 .Ale v interiéru mi to fungá pěkně.

Jojo, jasný ty bytovky potřebujou víc vyřádit. já i tak, když mám prostor tak s ním buď jdu chvíli hrát fočus do předsíně s kuličkou nebo vymyslím jinou krávovinu jako včera, kdy jsem lítala zahradou a za sebou vláčela dloooouhou igelitovou fólii, byl Blažej a skončili jsme tak, že jsem ho tahala zahradou po zádech, zahlodnutýho do fólie 😀 😀 . Jednak mu chci taky věnovat čistě jen pro něj svou pozornost, jednak chci, aby měl taky jen tak čistě zábavu a měl možnost se vyřádit, je to mlaďoch akční a rád si hraje, kolikrát tak provokuje ohařiska, aby se s ním šli honit, že se musím smát. No a pak přijde do kůchně a padne většinou na kožíšek. Unavenej tvor = nezlobící tvor, však to známe.