Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak za sebou 2 ranní-sobota+neděle-ráno pečení pak vybalování+kasa,v neděli pečení+kasa a k tomu vybalování-v akci mlíka,takže jsme se natahali
    ale jinak dobrý
    v sobotu odpo praní,lažing a vycházka ze psy ke křížku i s Btty teda a zpět
    v neděli ležing,k večeru vycházka ke křížku a zpět a u baráku na poli hledání míčku at si zaměstnjí hlavu a dom
    včera večer úklid
    a čtení knížky Karla Gotta-ta knížka je fakt krásná-luxusní papír,fotky,vykládání od dětství-s popisem války jak ji vnímal jako malý kluk a tak,jako jsem s ní spokojená
    ale je fakt obří a těžká tak ju čtu na stle v kuchyni,dávám do poličky do skřínky kde máme tv-protože to tak metr od stolu-a jednak jinde už není na takovýho knižního obra místo a jednak je fakt težká-čtu v sedě na křsle a jak je ten stolek nízkej,tak mám pod sebou polštářek,abych na ni lépe viděla-no hotový drama to je:D
    dnes su nějaká utahaná-to mě chtěli na dnešek zas nacpat směnu navíc-s tím,že jsem měla přece 2 týdny volno-tvl já to budu mít furt přehazovanýá!!
    krom toho to byly necelý 2 týdny,a krom toho,když půjčujou lidi jinam,a pak nemají sem tak to je taky úlet-a NE je hezký slovo….
    mám jakýsi nos ucpaný
    a Martin,že furt chrápu,at spím jak spím,no mám z toho respirátoru hrozně zahleněnou hlavu…
    ráno jsem šl ze psama k rybníčku kousek dozadu a zpět
    Dafi se nechce moc chodit,ale,jinak doma chodí sem tam a hrabe-tak nevím,jestli čeká dětičky?
    v noci spala nechtěně pár hodin venku,protože za mnou chodí sem a tam,takže jsem ju tam omylem nechala,naštěstí nebyla zima,a má tam milion pelíšků…
    Martin je na výletě,přijde večer…
    Kuskus-to je paráda,že se uzdravuješ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Černejčaj-no já se sama v lese bojím tak moc,že za toto by mi ten výlet nestál…
    ale tak ty to máš posunutý jinak…,
    já bych sama nešla,zase sama chodím na vycházky a kde je napsaný,že by se mi nemohlo stát nic za humnama,že???
    PetraK-tak to je fajn,že mají další kotátko, a teda cvičit kočku bych asi nezvládla
    jo mimochodem,v zázracích přírody,pořadu soutěžním na ČT1 byl František Šusta s kozama,moderátora tam zasvěcoval do tajemství klikru a ten pak učil kozu chodit agility tunelem
    Denny-krásný fotečky,Koníky je čunátko obecný teda:D

no jinak-dnešní špatná zpráva dne-náš basendží kamarád už ode dneška není….
    ach jo….
    nejhorší na tom,je,že se to dalo čekkat,že člověk ví,že už je mu líp,
    poslední týdny/měsíce jsem kamarádku sledovala,jak z toho byla zničená a unavená-ježdění na vytahování tekuiny ze srdíčka každý týden,
    boj o ještě chvilku času…
    a věděla jsem,že ji nemůžu pomoct,
    a ted už ji vůbec nemůžu pomoct-že jí nemůžu dát nioc co ji vrátí a uzdraví pejska,že nemám živou vodu
    a bohužel nemám ani slava,co by ji potěšila…
    banality typu ted už je mu líp ví ona taky…
    já to zažila xkrát,ona taky…
    a stejně nejsou slova jak říct,že s tím člověkem cítím,že vím,jak mu je….
    a pomoct mu nemůžu,jen čas….