Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Dennyky

žiš to je prasca drvená! F čom se to omatlala? Bahno, nebo hůř? Krevetlí už máš tak akorát na ten koktejl, dojdi koupit majonézu, nebo do čeho se to dává 😀 a kráásný stromy máš

Můžete dát s kachnou nějaký závody mezi týmem krevetlí a plovatek 😀 😀

plovatka bahení – to vůbec neznám?? 😮

Fifiiii -žjofkáááá ty máš taky svou vlastní houbu???! Gratuluju a rovnou hřibajz!! No to je krása, to Ti mocinky moc přeju. Já si takhle nasbírala na louce na chalupě tudle klouzky . Nás čeká poslední sekání taky. Byli jsme sekat minulý týden a …….došel bencýýýn, takže prt, tak to uděláme asi ten týden příští. Pak převezeme traktóra do Domečku a než půjde spinkat projezdíme to ještě tam.

Mirka D.
    -nevaž se,už jsme jen pár metrů-a já kdysi pár metrů od našeho domu v BK-

tak to je ta největší blbost, co může někdo říct, potvrdil mi to i náš známej, bývalej motokrosař a závodník

KŮŮŮŮŮSKŮŮŮŮŮŮŮS ….KŮŮŮŮŮSKŮŮŮŮŮŮS!!!!!

Včera mě konečně pustili ze špitálu a dneska jsem už šmajdala přes park do Gurmánu pro kousek šunky a nopálový chlebík na který jsem měla chuť celý měsíc.

TO SE TAK KRÁSNĚ ČTE, TOHLETO, jsem za Tebe moc a moc ráda, že to takhle dopadlo.
    Kaštany jsou hodně zvláštní se svou sílou, co?

černej čaj

nekdo nemate co k odpolednimu kafi,

kafe ještě nemám, ale už jdu pro něj.

Zlatka

Mám na plny kule telku na kdyby tisíc klarinetu,v otevřený okno,tak si asi sousedi klepou na cilko.A to si přitom nezpivam.

😀 😀 ty seš pako 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem PetraK.