Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Milko-jo a s kalendářema to mám podobně-do stolních+nástěných si píšu-od kdy do kdy v práci,když jedeme s pejskama mimo dědinu-at už vycházky do města v rámci toho,že Martin jen nakoupí a já jdu zatrím ze psama,nebo mimo město ty naše vycházky okolo Bučovic+pochopitelně píšu výlety
    pobyty v BK-tam si zase píšu kdy jsem šla kam-nákupy,vycházky s někým,návštěvy
    +si píšu veterinu-i s cenama,kdy co platit,hárání,stříhání trimování psů i s časem….
    no taková roční kronika-ale neschovávám je všecky jen třeba posledních pár

Černejčaj-jako jo,psychosomatika v praxi-5 minut v práci-a hned záda/ramena/krk….
    dávala jsem si dnes tekutý aulin,ale moc nezabral…
    ty jsi ještě vzhůru:D?
    ted se mě ptal Martin,kdy půjdu spát,když vstávám ve 4.tak mu říkám-no asi za hodinu?:D:D:Da pak si vyháknu zas v práci čelisti…
    Fifi-s tím anduláčkem-tak 15 let je krásnj věk,
    třeba byl věkový rekordman-má druhá mamka zase měla 20letou kočku Dominiku-to je slušnej věk taky
    -jo s tou hlavou-ono se i dost změnilo počasí-ráno kosa-odpo teplo-to je taky šoking na to tělo
    no pračka-hoby pračka-čokoládový mini tribičky za to můžou a moje nenažranost:-)
    su děsná-ale tak co už se mnou no…….
    jo ještě k těm autům-Martin právě říká-když jsme kousek od domu-nevaž se,už jsme jen pár metrů-a já kdysi pár metrů od našeho domu v BK-né že by jsme měli přímo nehodu-ale musely jsme kvůli jinýmu autu prudce zabrzdit,aby jsme se nesrazily,takže jsme obě tak jako -v úvozovkách-vylítly ze sedadel v pásech a zase nás ty pásy vtáhly zpět-nebýt uvázaný-jakože pár metrů od domu,tak se proletíme předkem aut,a obě nás dlouho bolely záda….
    jako nic na doktora a tak,ale nepříjemný to bylo