Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Mirko
tak mě začaly bolet ramena-krční páteř a následně hlava,dnes se přidal migréna,bolest levýho oka,blbý vidění… super jako
Ja teda bez migreny, ale jinak jak pres kopirak, jestli te to uklidni, a to jsem nemela sichtu od peti od rana.
tak mi vyřešila otázku věku dožití andulek-6-10 let-Čipovi je 7 let
Cece nevim, ale teta mela andulaka Pepicka, hovoril podobne jako Esusovic ptak a dozil se snad pres 15 let. A to si nevymejslim, to je fakt.
jako lidi prostě furt jezdí jak hovada,proto Martin řídí jen okolo Bučovic
To si moc nevyberes, i na mensich silnicich natrefis na blbce. Nebo po meste na okruhu, mne se dneska lepil na zadek nakej dedek ve Felde, ty staricky Feliiciii. Jsem jela 60 dle predpisu okruhu a von huste me protroubil, ukazala jsem mu prostrednicek pekne pres zadni zrcatko a nenechala jsem se rozhodit. On to pak vzal druhym pruhem, nacez se zaseknul za odbocujicim nakladakem, prostrednicek jsem mu vztycila na pozdrav podruhy a opet s usmevem. 😀
TO SE KURNA SRAZILY NEBO CO?
Jo! Pracka za to muze, to je jasna vec. Nebo taky si nehubla ze stresu a proste sis radne odpocinula, jen dobre. 🙂 Ja jsem momentalne jak vzducholod taktez, bud za to muze fazolova poblifka nebo si kumuluju vodu a naladu v ramci PMS, idealne oboji.