Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak včera sotva jsem opustila obchod z docházkou v ruce tak mě začaly bolet ramena-krční páteř a následně hlava,dnes se přidal migréna,bolest levýho oka,blbý vidění…
super jako
takže ráno napíct,naházet pečivo,pak kasa+vybalování-byla jsem jako třetí na kase-takže jsem vybalovala+kasa-což bylo fajn,že jsem střídala pohyby-na kase je to furt zleva doprava+soustředění na peníze,zboží,lidi
takže jsem nějak přežila od 5hodin od rána do třičtvrtě na 2,pak nakoupit
a do lidlu pro kafe v automatu-že jako kofein
tam automat nefunkční,ale aspon jsem pokecala zbývalou vedoucí PENNY,ktrá mě kdysi přijímala,mimo jiné má 4 psi-shiba-inu 3+jednoho útulkáče,kočky a 40 papoušků,tak mi vyřešila otázku věku dožití andulek-6-10 let-Čipovi je 7 let
no došla jsem na nádraží na kafe,doma si dala oběd a 3 sklinky pepsiny-ještě větší sladkej hnus než cola,ale asi to trochu zabralo
pak jsem šla spát na hodku a něco
a konečn to zabralo
tak jsem vypadla ze psama ven-napřed teda pokec ze sousedkou
no ale pak jsme už pádily-k hájence-od ní podél lesa k lípě,od ní dozadu kus na Uhřice a zpět-tam jsme po cestě daly obíhačky stromů tam i zpět
u lípy u lesa jsem s něma udělala revírky na hračky a pak kousek od domu s nimi pár cviků tanečních,a mezitím hraní s Žerykem a dom
doma učesat rychle,nakrmit pséky a pak jsem šla cvičit já
Černejčaj-tý jo -ty podvlíkačky od tebe jsou velefantastický-nekoušou/nestudí-což mě dělá většina elastáků-takže bomba teda naprostá
Fifi-vy jste teda trojka malá ubohá-uf
já už si říkala,co s tebou je,že se nezjevuješ tu,a ty se můžeš doma zjevit z hlídaní pacošků a pak se stane pacientek i z tebe!
mazec toto-ale ještě,že nic vážného
Denny-kalendář bych brala-domluvíme se s Čajdou
a boty co si na ně dávala odkaz jsem ted objednala-dobrá cena to je a já boty na zimu nemám
mám teda ultra teplý do sněhu,co jsem si před rokem koupila-ze slevou tisícovka
a jinak jsem chodila v botech z lidlu-něco jako pohorky-no a ty jak jsou látkový,tak jsou strašně po tom roce vyšmajdaný-jinak jim nic není-ale to vyšmajdánéí je děsný
PetraK-uf teda zážitek s nehodou,
jako lidi prostě furt jezdí jak hovada,proto Martin řídí jen okolo Bučovic-delší trasy jedeme vlak/bus
MMilko-ty čokoládičky-ty válečky já do sebe rvu jak o život-vezmu si 3-4 a za chvílu zas
a děvčata přísahám,že když píšu,že jsem byla ze psama-tak jsem s něma byla+nepíšu pochopitelně to když si s něma hraju/blbnu na zahradě
když uklízím tak se u toho hejbu,když su v BK-tak to je x vycházek s Dfi+chození za kamarádkama,zpět+tatka si PŘESTAL KUPOVAT ČOKOLÁDU,ŽE MU NEDĚLÁ DOBŘE-takže bych řekla,že jsem se za dobu své dovči hýbala-vycházky,výlet,úklid,moje cvičení na záda…
PROČ TEDA KURNIK VYPADÁM,ŽE JSEM TY PSI VENČILA VE SNU,UKLÍZELA JSEM TAKY VE SNU,NIKAM JSEM NECHODILA-A JEN JSEM ČETLA,ŽRALA,SPALA
-JAKO DYT MĚ ZA TY SKRO 2 TÝDNY STRÁÁŠNĚ NAROSTLO BŘICHO???
DYT MĚ JSOU MALÝ RIFLE CO MÁM V PRÁCI?!
TO SE KURNA SRAZILY NEBO CO?
takže jak si psala,že bys ty čokoládičky jedla nemohla přstat-tak já jím,jím
a pak teda my zíráne,vy zíráte….já dnes hodně zírala….na sebe…