Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Míla
Dokonce je schopen kvůli nim zastavit, aby ho mohli předjet.
abych tak citovala z mýho oblíbenýho filmu Atlas mraků:
Nepodvolím se kriminálnímu jednání 😀 ,
takže neuhnu, pokud jedu podle předpisů, pokud z nějakýho důvodu jedu pomalejš třeba osmdesát, protože mlha, déšt, světlo – tak uhnu, ať si ten vaz klidně srazí. ale natloukla jsem si do hlavy, že se tím štrézovat nehodlám, směju se takovýmu jelitu. Páč prostě jak by chtěl pokračovat dál? Má tam autobus, jemen jeden.
Máš sraz? Ty jo já už dlouuuho nebyla, nějak mě to přestalo bavit , nebo co. jsem divná. Dřív jsme mívali – náš zlatej střed -poctivě každej rok, po nějaký době to nakonec vyšumělo – ale po hodně letech teda. No a pak byly jeden velkej sraz a na ty další už jsem nějak nešla, protože radši jedu ven.Asi kdybych neměla čokle a chalupu, tak pojedu, ale takhle jsem radši venků, páč jsem diuná 😀 . Užij si to moc, bývají to dobrý akce, třebas přijede i nějakej Pepa Abrhám 😀
Maya
no Brtnik si s tim vyhraje,
no jo, on je důkladnej, brácha k tomu bude asi přistupovat jinak, oni by to v tom návodu měli psát, nepíšou?
my na dotaci nemáme nárok – kotel byl už v tý třídě, kde dotace není, takže to neporadím, budu muset zjišťovat ale dotaci na okna a čističku.