Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Maya

to by nam mohli pustit nekdy taky, vypada to fakt jako skoro kopie
    https://www.novinky.cz/kultura/clanek/norove-si-natocili-vlastni-tri-orisky-pro-popelku-okopirovali-uplne-vsechno-40373538#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=XIfqTI9l4hn-202110010823&dop_id=40373538&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

PetraK
    na me uz blikali lepici i kdyz jedu nasi okreskou devadesatkou, jim to pripada pomalu, jsou to debilove a ja to nesnasim, jen me to vzdycky vystresuje
    ja budu mit taky IVT cerpadlo, nejakej navod mam, ale posli, to porovnam, i kdyz mozna asi my budeme mit vetsi nez vy 😀
    bracha chce delat jen takovy ty dve uzky stojny, ze prej vybetonovat to cely jako sokl by bylo moc betonu, no tak uz nebudu rikat nic proti nezamrzny hloubce 😀
    Denny
    no snehu bylo, ale mrazu moc ne 😀
    tak do -10 me je v tehle botech vedro a stacej mi normalni kotnikace a ty je taky problem sehnat
    kalendar je fakt moc peknej, skoda ze to fakt nemam kam dat kdyz si ani nemuzu zatlouct hrebik na poveseni a lidi so znam si obvyle nechavaji delat z vlastnich fotek deticek a zvireatek