Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To je zasejc den děti moje, to je zasejc den. Šécko mi padá, ještě před Domečkem při odjezdu se mi urval batoh, na benzině, když jsme šli na kávičku, mi vypadla na zem snídaně, jsem celá nemotorná. A na dálnici se stala bouračka, takže si vlastně ani nestěžuju. Jen se mi sevřel zasejc žaludek a budu se hodně moc bát.
    Jo, když jsme u toho řízení. Může mi někdo vysvětlit uvažování jelita za volantem, který vás problikává a lepí se vám na zadek, přes to, že vidí, že rychlejš jet rozhodně nemůžete, protože před Váma jede autobus, kterej začal předjíždět těsně před váma?? Je už ten člověk debilní? Čím přemýšlí? Krom toho, že v daný moment není kam uhnout, tak i kdybych uhnula, tak mu to stejně není nic platný, protože i kdyby se po….sejřil jak nebohej Goliášek do Kimi, tak prostě rychlejš nepojede???? Může ešče nabořit do toho autobusu, to je fakt.

Fčéra bylo krásnově

a dneska bylo mrazivě, takže se co? Škrábalo.

Dennyky

Krásnej podzimek máš, děfčico, to já neumim. Umim ale fotit ve stínu lesa a tak mám krásnou tmu 😀 , takovou neumíš 😀

nemohla jsem ráno otevřít popelnici
    si byla bez snídaně tim pádem, co? chudero malá! 😀 Muselas do lesa na knedliky? 😀 😀 😀 seeeem ftipnááá dneskááááá, mocinky moc 😀

černej čaj
    a dovolila swm.si 1denne rano ke kafi:D
    ešivá ty se nám nějak moc nerozmazluješ, děfče. Jeden nugát denně a ešče na 3x!! To je moc bych řekla 😀

Mirka
    Milko-takový mini trubičkový čokoládičky

kuwa ženský!!! Nežerte to porád, já vám pak závidim! 😀

a ověšená vodítkem,výcvikovou pdí sukní,a v psích hadrech,aby nikoho nenapadlo,že bych mohla jít dělat:D jsem pádila pryč…
    a šikovná seš!! šikovná
    Telefon prostě příště vytípni. To je jejich problém, že propouštěj, ne Tvůj.

i tak jsem stihla vše co jsem chtěla-
    a to je vždycky supr pocit potom, že to člověk měl, tak jak to chtěl, to má potom ešče lepčí pocit z tý dovči.

Maya

Prave mi tohle prinesl soused, ze to nasel u rybnika.
    nám kdysi něco podobnýho přistálo na chalupě, germánský oznámení o svatbě, furt jsme chtěli napsat zpátky….. a nikdy to nevyšlo, pak jsme si říkali, že už jsou třebas i rozvedený zase… 😀

Ad to čerpadlo – pošlu Ti takovej návod, co má Brtnik – je to tedan na IVT čerpadlo, nevím, zda to platí pro všechny. On to teda dělal do nezámrzný hloubky. a si myslím, že to je i lepší, co s tím pak, když se ti to vlivem počasí hne?. Ono prý záleží taky na tom jak je to s tím kondenzátem, kam vede a jak. kdybych to neposlala, připomeň se mi, prosím, na počítadlo o víkendu moc asi čas nebude, tak se klidně připomeň