Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak mě končí dovolená-a velmi,velmi po shlédnutí docházky se mi nechce do práce-volnej víkend jeden,dnes přidaná směna navíc,protože 3 neschopenky….
fakt boží
krom toho odchází dnes můj nejhodnější a nejoblíbenější vedoucí,kterýho jsem kdy kde měla….takže to taky nepotěšilo
uvidíme za 2 týdny jakej bude novej…
takže mám za sebou týden a 4 dny volna,od zítřka ranní…
včera ráno jsme jely s Martinem a psiskama do Kozlan ráno-vycházka po cyklostezce k obchodu nakoupit a zpět-takže psi se proběhli,jiný prostředí,nakonec jsem dala s Žerykem fotbal
pak cvičení doma,oběd,ležing chvílu a šupky hupky do města-novou cedulku s kníračem na bránu,chvíli pokecat za Aničkou do knihy,pak s Čajdovýma do Slavkova do kavárny-aspon jsem nelhala v práci,že nebudu doma:D
příjemný 2 hodiny v kavárně s odvozem dom-a pejsci vyfásli 2 plyšáky,a já zimní teplou bundu,a zbrusu nový elastáky….takže su dlužník
takže naposledy-co za to????
no dma jsem skočila chvilku ze psama k rybníčku a zpět-a pak už doma
no adnes poslední den volna
tak ráno ze psama do Klobouček,že se projdem-asfalt,rovinka-na jedné strně pole,na druhé les,jenže po chvíli jsme zjistily,že před náma sečou po bocích trávu,takže po zemi milion trávy…no nic
tak jsme to otočily došly k autu a jely do Ždánskýho lesa na náš oblíbený okruh-hodně pařezů pro Dafinku,nakonec jsem párkrát zaházela oběma míček tak,že ho musely oba několikrát hledat,takže si unavily hlavu a tělo a pak šupky hupky do města-do Penny-prosvištěla jsem obchodem dozadu,
čapla docházku,rozloučila se s vedoucím a ověšená vodítkem,výcvikovou pdí sukní,a v psích hadrech,aby nikoho nenapadlo,že bych mohla jít dělat:D jsem pádila pryč…a za chvilku mě chytla krční páteř a hlava a drží mě doted…
pak jen do knihy pro knížku od Gotta,a lunární kalendář pro máti
doma po obědě chvílu ležing,a na 2 hodky do knihy na kafe a pokec
no pak ze psama na vycházku a je tru večer a volno je pápápá
kdyby mě 4 krát nevolali z práce,jestli bych nešla do práce-to fakt není normální,tvl toto!!!!!!!!!!!
tak bych si to užila víc
i tak jsem stihla vše co jsem chtěla-vycházky,BK,kamarádky,větší úklid doma,pořádně vyprat,číst,válet se a občas cvičit
a bohužel i mlsat:D:D:D