Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

todle by mělo bejt furt, nějakej svátek v úterý a nebo ve čtvrtek, to bych brala. To je velmi rychle návykový, že jo?
    Mám nový legošky – takový pěkný, ale…….maj pas vysokej tak, že mi ta gumička vylejzá pomalu z výstřihu třička 😀 😀 😀 😀 KDO TO ŠIJE TODLETO?? Jak se to má nosit?

Do Rakovníka jsem dojela a taky zpátky, sem velká pani už 😀 Rakovník byl, pravda cílem, to sem trefila dobře, ale přijeli jsme z jiný strany, než z chalupy a tak Brtnik nevědíl, kudy jet a to byl karambólek! 😀

Dennyky
    Blanka včera večer 🙂

cos jí uďála, že je tak nasratá?:D

je supr, že můžou holky všechny tři takhle spolu bydlíkovat, jsem ráda, že se to povidlo a mají se rády. Rumouš teda jako rozhodně Mousese ovšem u sebe, když spí nebo odpočívá nechce, páč Mouses je magor, co se chce v pelechu prát a v pelíšku se nepere, v pelíšku se hajá a spinká 😀

žjooo, ta fotka Milešovky je krásná teda. Na vídejo se přiznám že nemám čas, což je asi škoda teda.

Petrs01
    prostě 19 už je moc.
    tak vo todle se budu hádat!! Každopádně ten triatlon jste měli pěknej teda. A co Vašimůrek?

černej čaj
    i zda, ze pres 25 to uz proste uplne neni onco, jak clovek furt fotinobcas se chce napit a najist a je tma:D
    přéésně – čék si má užívat, kochat se, loncat si jen tak. Dobře děláš děfčico. A uvědomila sis, že tentokrát Ti supr vyšlo počásko konečně, na dovču? Letos jsem to měla s tím počasím takový blbý dlouhodobě, ne?
    Na článek se netěšim, na fotky se taky netěším, vůbec se netěšim, jak Ti budu závidět. 😀 Ba ne, právě na fotky z kachnokraje se těším mocinky moc, mám to tam moc ráda.

jo a spadl mi fotak,
    grrrr, tohodle bych se právě u lepčího stroje velebála, že to nakonec roztřískám.

Žjoooo Miri měla dofču?? Taklenc velikou? A taklenc si ji užila?? A navíc nešla do práce v době volna?? Svět se točí správným směrem!!!!

A Míla měla nakonec taky supr výletík, jak tak koukám, v pohodičce i na oříšky došlo…. to je krása, to je krása!

Karla Kryla a nás trapnost přímo fackovala :-(.
    já to taky nemám ráda, když je nějaká taková produkce trapná, to se cejtim hrozně děsně a mizim 😀