Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

v PÁTEK bylo ve znamení krátkých leč častých vycházek-ráno půl hodky na vyvenčení+projítí
    před polednem další vycházka krátičká
    pak se v poledne sejít s kamoškama ze čtyřlístku,té chybějící jít koupit dárek k narozkám,jedna kamoška zmizla do práce,-šlas náma v pauze,s druhou sem šla na oběd
    a pak ještě psům pro granule a dom
    doma jsem po obhlídnutí zavazadel-2 tašky+kožíšek s beránka od mé druhé mamky psům na terasu+ty granule,jitrnice dom…
    no prostě zpátky odvoz autem odpo,předtím další půlhodinová vycházka…
    doma velevítačka ze psiskama+andulkama,vybalit a jít vyvenčit psi+s Žerykem extra na vycházku k rybníčku+cvičení a večer odpadnou a než přijel večer Martin tak chrnět
    jako v BK jsem si to maximálně užila,jak odjel Martin nastal klid a relax
    vycházky,kamarádky,čtení,válení,klid,pohodička….
    božínku to byly hotový lurdy!!!!!
    no každá pohádka jednou skončí,že takže hurá k povinostem
    v SOBOTU,protože rodiče ráno odfičely na pár dní k tetě tak na starosti zvěř,ale tak prozatím jsem šla ráno s mou dvojkou-napřed pocvičit,vyvenčit pak s kamoškou a Gobim k rybníčku a od něj dědinou dom
    pak jsem celou sobotu prala-krom normoš oblečení-nějak se mi to nakupilo+jsem chtěla využít hezkýho počasí,takže jsem prala i podzimní bundy,psí vestu …
    večer ze všema 4 psama ven+u nás spali….
    v NEDĚLI
    to jako dnes:D-tak ze všma 4 ráno na větší vycházku k lípě,od ní dzadu na Uhřice a zpět,vyjímečně jsem měla puštěný chvílu všecky 4 psi-protože pole poseečený takže široko daleko by byla vidět zvěř+jsem sebou měla pamlsky,že…:D
    no
    doma pak vysát domeček,umýt koupelku,wc,vyprat psí ručníky,záclonu kvůli ptáčkům přede dveřma,+dalších x věcí,ostříhat Dafině hlavičku,učesat,ostříhat Betty kalhotky a učesat,vysát terasu-Martin tam natírá dřevěný obložení+zastřešení terasy dřevěný-strop terasy,
    po obědě a šlofíku vytřit domeček,kafe na terase,cvičení+večerná vycházka ze psy
    šli všichni čtyři
    takže,projít,vyvenčit,
    pak jen s Žerykem a Betty kosek od zahrady každýmu zvlášt pachový čtverečk-Bettynu to strašně baví jak je čmuchací
    takže prostě kus jdete,pak se zastavíte mezi polama,je večer-první máj,
    ehm co to melu
    je večer,nikde nikdo,je teplo,padá rosa,jen pole,,,já psi a nic-nikde nic a ticho
    dám psům čekej,nachystám jednomu,pak druhýmu na zemi čtverečk s pamlskama
    a pak jen stojím a čekám,než si to jeden,pak druhý najde a vyčmuchá-a já stojím,nedělám NIC A PSI MAKAJÍ-BOŽÍ VĚC TY PACHOVÝ ČTVEREČKY!
    no,pak jsem spokojený pejsky šupla na zahradu,šla pár cviků pocvičit samostatně s Maxem-trochu poslušnosti,pak pár cvků s Dafi
    na zahradě už na mě čekala kočenka Norinka-tu pochovat-tu jsem teda necvičila:D
    Žeryk 2 krát potmě hodit balonek,doma překartáčovat psi
    nakrmit psi
    utřít jiom držtičky-i Bettyně,ktrá jediná nemá ze psů fousy-ta si šla taky utřít hubu a už konečně jít hají
    a jestli mě z těch psů nešibne-a vás z mé slohovky-tak žily ščastně až doud se nerozvedli-ehm-to tam nepstří
    nebo že by po rozvodu byly ešče sčastnější?:D:D:D