Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak já za sebou 7 volných dní i s pondělkem teda
    po pondělku-večer upravit Maxe a uklidit domek
    a v úterý ráno páááá směr BK já +Dafi+Martin
    zbalit věci sobě i Dafi-ehm nevíte někdo kde má Dafi igelitovou pláštěnku?
    jaksi ju nemůžu nikde najít….
    ráno si mimo jiné odlakovat nechty,abych zjistila,že palec jsem přehlídla…
    vzít sebou knížku,do ktré jsem ani nenahlídla,x vrstev,+navíc botasky,kdyby pršelo,což 2 dny řešil Martin–proč se bou tahám dvoje boty…
    no takže ÚTERÝ
    ráno po vyvenčení obou psů,jsme zmizly s Dafi-Žeryk kvůli busům musel zůstat doma….
    no vyjely jsme v půl paté,já spala od půlnoci tak 3 a půl hodiny…
    takže jsme spala ve vlaku do Brna,a ve vlaku do Blanska jsem se po x letech sešla s Maruškou Bulíkovou,co má československýho vlčáka ze záchranné stanice z Adamova,před tím,měla další vlčáky,cvičí s něma+výstavy,takže nastala půlhodinová kynologická debata-o Marušce v souvisosti ze záchranou Baikana psal i pes přítel člověka-když jsem viděla její jizvy na rukách tak má můj veleobdiv,
    Baikan super pes,ale jen má problém s hlídáním žrádla…
    no bylo to super se po x letech vidět 🙂
    pak už jen doma hodit zavazadla,vzít batůžek a šupky hupky na bus do Ostrova u Macochy a odtud pěšky po nakoupení snidaně směr louky,les,konský spád,Macocha,punkevky,skalák a v 11hodin krasobusem dom
    bylo chladno takže vrstvy se velmi šikly,
    stánky až na jedn zavřený,ale bylo kafe+další propisky+další náhrdelník ze šutrem:-)takže za mě dobrý:-)
    v BK-Dafi šla hajat a my skočily pro oběd a nákup,a po šlofíku jsme šli s tatkem a Martinem na vycházku kolem řeky a na kafe pak
    mimochodem ten překvapený výraz Dafi,když zjistila,že někam zase jde stál za to:D:D:D
    ale v lese běhala,skákala na pařezy a byla velespokojená,takže výlet se jí líbil
    taky tam skoro nikdo až na uječenou školní třídu nebyl
    no takže po vycházce odpolední a kafe jsem večer vysvětlila Martinovi že jde venčit on,a šla jsem se válet…
    STŘĚDA ráno deštivo,takže rychlovenčení s Dafi,
    pak s Martinem chvílu do města a pak třičtvrtě hodky s Dafi-docela chladno teda bylo-pochopitelně vycházka kolem řeky,at si užiju roviny
    po obědě Martin odjel za Žerykem dom,já si dala šlofíka,a pak pak jsem zašla na návštěvu za mou tzv.druhou mamkou,
    tam jsem se přejedla ještě horkou bábovkou,+kafe+2krát čaj,probraly jsme všcko možný i nemožný a večer jsem došla dom
    to už za sebou měla Dafi 2 vycházky s tatkem+večři,tak jsem dala tv večer a šla
    spát
    ČTVRTEK-opět ráno vycházka kolem řeky-miluju rovinky,rovinky a žádný kopečky…
    pak bez Dafči návštěva u bývalé švagrové-4.patro,pak pro Kryštůfka do školky-na kopci,konec konců středa byla odpo ná vštěva taky do kopce…
    Kryštůfek je velešikovnej a roztomilej-chlapeček můj nejmileší
    pak šupky hupky do města koupit máti ježíška+sobě knížku
    no a dom na oběd
    po obídku jsme šli s tatkem odpo kolem řeky-zase,že musím si užít pohled na vodu,kačenky,splav-pak na kafe/pivo/džus
    +koupit Dafině novej postroj reflexní žlutej
    -Dafina má nový postroj,a já dopo ze sekáče pletený šaty po kolena na doma a gatě do práce….
    no večer Dafi vytuhla takže jsem ju v 11 v nocci budil na venčení,madam rozespale vstala,uvítala mě,pak se navečeřela,napila a šla se venčit*oospalec jedn:D