Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
PetraK
Díky moc :-).
PetraS
Tenhle bohnickej byt pronajímat nebudeme, protože je úplně vybydlenej (původní elektroinstalace, takže nemůžu zároveň péct v troubě a používat myčku, původní investorská linka pouze otapetovaná atd.). Když jsme se sem před třiceti lety stěhovali, neměli jsme prachy.
Vypadá to spíš tak, že ho prodáme, protože je tady ve stoupačkách azbest, další Robertův strašák.
Čajda
Tak já jsem odtud moc nechtěla, byla jsem ta žába na prameni, co pořád poukazovala na pěkný okolí. Ale hodně jsme o tom s Robertem mluvili a i psychoterapeutka se přidala, že by se Robčovi jinde ulevilo. Pro něj je dobrý jít někam, kde třeba zná i sousedy.
Takže já jsem ve fázi, že večer koukám na netu na mapu Strašnic a přemejšlim, kam budu chodit nakupovat, kam na aspoň malou vycházku, kudy se k novýmu domovu dostanu pěšky z centra a tak.
A jak nám všechno trvá, tak stěhování proběhne nejdřív po Vánocích, to bývá volnějc v práci. Máme relativně dost věcí, potřebujeme vymyslet a nechat udělat vestavěný skříně, musí se nově vymalovat, znovu natřít radiátory a futra…
Ale až to všechno zmanažírujeme a uděláme, tak by to mělo bejt dobrý :-).