Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dnešní téma zní: Jak si přidělat prácičku.
Fčéra jsem po venčení dělala dole s Brnikem a zasejc penetrovala stěnu, ešče mě čeká natírání starýho obkladu jakýmsi sajrajtem, který umožní přiložit tam obklad novej. Brtnik štukoval. Kvůli štukování musel odmontovat na chvíli odpad z provizorní vany. Pak jsme skončili, já šla zatopit, šli si dát véču, psům véču, kosourovi véču, Brtnik se šel umejt, já se rozhodla, že půjdu spát tentokrát zodpovědně před desátou a šla jsem se taky umejt do tý ledárny, která si říká kópelka 😀 . Protože máme připojení vody pro kópelku ve sklepě provizorní, tak se na noc chodí vypínat. Slezla jsem pěkně dolů do sklepa, vypnu studenou, vypnu bojléra, natáhnu se,vypínám teplou a říkám si, že Brtnik asi ještě stačil v nestřeženým momentu napenetrovat ten betón na tej podlahé. No… „napenetroval“ ho důkladně, protože po doštukování, jak toho má moc, zapomněl ten odpad připojit a voda ze dvou sprchování se ubytovala v tom sklepě, místo, aby zmizla do žumpy. Jako je fajn, že to byl odpad pouze z vany a tedy čistá voda. Spát jsem šla až mnohem, mnohem později, usnout jsme nemohli ani jeden 😀
Mirko a co je Martinovi do toho, zda budeš, nebo nebudeš mít svůj účet? 😮 To se ho přece ptát vůbec nemusíš, ne? Zajdeš do báně, založíš si účet a necháš si tam posílat část SVOJÍ výplaty. A Martin ať si utrácí ze svýho, ne?
|To bych se vztekla, kdyby mi do tohodle někdo mluvil. Zvlášť když jako on do práce nechodí, tak má nula povolení mi do něčeho takovýho kecat. Co tě to napadlo? 😮