Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak včera odpo-do 11 do noci
    pak mě vedoucí hodil dom-taky říkal že su hodná:D
    tak když to říkal vedoucí,tak to bude pravda,že?
    no a dnes volno-takže tradičně pračka,sežrat loupáček a šupky hupky s pejskama,
    šla jsem na chvilku,protože jsem chtěla jít za kamoškou s Gobim na kafe
    takže vratama,lolem baráků směr polnačka kus k lípě,a zpět,pocvičit pár cviků na minutku,každýmu párkrát hodit míček a dom
    a šla jsem v psím oblečení ke kamošce-Dafi naštvaná,že nejdu s ní,Gobi se divil,kde jsou uštěkanci-tak je musím příště vzít…no příště,snad to stihnu…
    Gobi už chodí jen pidi vycházky….a v sobotu zase u MUDR,už mu nechtěl dát pudr…
    pak jsem s máti kecala hchvíli na dvoře a dojdu dom,a ti dva šílencimmzačali jásat,že jdou ven,ýže na vycházce NEBYLY A JÁ SU VE PSÍM,TAKŽE JDEM NE???
    no tak jsme šli….nemohla jsem je zklamat,a když mám to volo,takže čas mám,ale nemám sílu na žádnou velkou vycházku,tak teda jo,
    tak jsme vzali i Btty a šli ke křížku a zpět,a na konci vycházky jsmer ještě párkrát hodila míček,tak aby ho psi musely hledat,+DDafi papírový kapesníčky,Betty měla pamlsky za cvik čekej,a šlo se dom,psi se jednak proběhly-Dafi se ted hodně zrychlila,a jednak měli pocit,že ted BYLA KONEČNĚ TA VYCHÁZKA!!!a šli hajat,no já přemístovala prádlo,dala si vanumoběd,a šla jsem hajat taky a spala jsem doted
    teda před tím,jsem mě la tel na kamarádku z knihy-na téma,někteří lidi mají v našem životě nějakou úlohu,a až ju splní,jdou dál,
    škoda,že tohle se týká jednoho z nejhodnějších lidí co znám….:-(((
    Černejčaj-ano já má 2 hodinkyma používám stejně ty dřívější,protože sou větší a líp na ně vidím:-)
    Denyky-seš chudinka s nožkou stinožkou:-(
    a teda bloudění je má noční můra
    Martin vymyslel výlet na zítra-má varianta-pár km kolem řeky-se mu nelíbila,že ho to nebaví!tvl-mě nebaví věcí
    tak doufám,že zvládnu jeho 7km,a nezabloudíme,
    s váhou mi nemluv,ani na nu nechodím,blbý je,že já mám relativně štíhlý nohy,ale břicho,boky,takže mě jsou gatě po rozkrok dobře-jako nohavice,ale….
    ten zbytek ž je problém
    bych potřebovala gatě na podvazky,ty tka končily navrchu na stehnech:D
    Maya-co píšeš o Martinovi neví,to by se taky dozvěděl,co o něm píšu já,nebo co si oněm tenkrát řekl vedoucí-at přestane chlastat a najde si práci,že mu to vzkazuje…a další…..
    to zas musím někde bydlet,že…
    Fifi-co na ty řeči o práci Martin říká?
    že hledá práci jen na ráno-což ve fabrikách skoro není
    ted v sobotu v noci mi řekl,že mu v listopadu,mají sebrat důchod….
    bude prča….