Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Víkend fuč a tak zas do fachy. Máme naštukovanej kus sklepa heeeeč! Nahoře ne, ale ve sklepě jo. Fčéra jsem drhla betón a zbytek obkladů na stěnách, aby se na to dala položit dlažba a nový obklad. bé to tam mít krásný pan čerpadlo 😀
Fifi – výhoda přestavby je, že Ti nedává prostor pro sledování čehokoliv natož debilitních předvolebních exhibicí kohokoliv za jakoukoliv stranu. Fuj a ble, to musel být zážiteček.
Na Sněžce jsem byla třikrát, naposled jsme vyráželi z Pomezek – přes Jelenku a Hřebenovkou na Sněžku, přijde mi to jako taková dobrá trasa, kdybys chtěla machrovat, vyraž z Obřáku, psi šli s námi a bylo to na pohodu, nikde a nikomu nevadili. Ale teď to asi bude o jinčích zástupech, než tehdá za dob Ešátorových. Po cestě tolik lidí nebylo, ale nahoře už jo.
Míla – Osadůůůů jsme prokoučovali, viděli jsme zatím jen jeden díl, tak snad v dohledný době se večer svalíme a budem čučet. Prozatím jsme si včera jen tak pěkně sedli, dali večerní kávičku a jen tak byli v kůchni.
Dennyky
Tvl, co to koleno??? 🙁 🙁 chudero nebohá?? že ses ztratila, to mě nepřekvapuje, člověk dokáže zabloudit, když se ponoří do myšlenek, ani neví jak – i když to tam za ty roky musíš mít prolezlý, ale s tím kolenem, to se mi úplně sevřel žaludek, když to čtu 🙁 Jak dneska? Já bych ti zavolala hrozně moc, ale nemám jak. Telefén zvostal doma v igelitovým pytliku na stole. Ztratila jsem totiž v pátek obal na telefén a jak to leželo na stole v pytliku, tak mi mozek nedal signál, že telefén si musím dát do batůžku 🙁
řeči typu………..taky nemám ráda, vím co vidím v zrcadle, jak mě škrtěj kalhoty a vůbec, člověk by si nafackoval.
černej čaj
y za ubytko v kachno kraji
jéé, kachno kraj – to závidím a držím tedy palčáky, a´t víkend volnej klapne. jste to nějak rozjeli. Taky myslím, že by měl zaměstnavatel proplatit, pokud by to propadlo, je to jak s dovčou, myslím.
Mirka D.
koukám, že máš taky pěkně divoký spaní, brr.
a všecky by jte se picly s Martinových keců na téma-najdi si konečně práci,nebo brigádu aspon!!!!!
špatně postaveno – já bych nepicla sebe, ale Martina, dávno už.