Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

v pátek ze psy cvičící vycházka a na odpoledne,brigádnice přijela pozděj,a odjela dřív,aby se to vyrovnalo,protože jí bylo vbě,takže od sedmi večer na vybalování+úklid 2+zástupkyně,protože nedorazila mezisměna ještě,takže pátek,akční den,po výplatách,zákazníků hodně-nás-málo-práce hodně-jako vybalování-kombinace na houby,no večer v deset jsme skončily
    včera ráno jsme to ze psy obešli,lípa-hájenka-sice bláto,ale jinak dobrý
    na odpo pěšky,v práci pro změnu omarodila zástupkyně,takže přijel jinaj zástupce,od půl paté já a kolegyně,ale do devíti se to stihlo,kolegyně je rychlá a šikovná
    já nejsu rychlá,ani šikovná,protože jsem večer snaživě 4 krát!!!po sobě počítala 7 kelímků kafe,a furt se nemohla dopočítat,-pán měl kelímky červenýma vrškama,s hnědýma vrškama+2 slevněný,já úplně mimo se nemohla dopočítat,takže
    mě pán začal uklidnovat,at nejsu ve strsu,že on má času dost,at se uklidním,a že mě přeje pěknej víkend+si mám odpočnout!
    byl tak velehodnej,tak moc hodnej,že se mi chtělo dojwtím brečet-beze srandy a bez patosu-já když je někdo hodnej,takmě to vždycky překvapí,tím nechci říct,že by ti ostatní zákazníci byly zlí!to ne,jen,většina je normoš zákazníci-dobrý den,děkuji nashledanou,jako v pohodě,pár protivných-s tím sse počítá-jen to člověk někdy neustojí
    pár vtipných-což je vždycky milý
    no a když se někdy zasekám,zasukuju-at kvůli zákazníkovi,nebo sobě,tak mě občas řeknou-z toho si nic nedělejte,to se stane,o nic nejde,nebo-za to nemůžete,tak se neomlouvejte a tak…
    ale tento byl nejhodnější za xxxdní-jako hodnej z hvězdičkou,jako,že by i měl právo se divit tomu,že neumím spočítat 7 kafe,a počítám to xkrát,
    měl by právo třeba fakt na divný pohledy a proočení očí-A JÁ BYCH SE MU NEDIVILA,ALE ON MÍSTO TOHO BYL FAKT V POHODĚ A MILEJ,COŽ BYLO SUPER
    dnes ráno po 2 nočních můrách,po druhé jsem se vzbudila vlastním řevem…
    tak jsem šla s psiskama k rybníčku a zpět a pocvičit a pohrát si s něma-Dafíček se fantasticky zrychlila a okřála,
    a Žerykovi jsem vykládala-jééé promin,já su tááák blbá,tak blbá,no jo no,panička je velmi blbá,ale říkala jsem to ve chválecí intonaci,tak Žeryk skákal,jásal a vrtěl ocáskem,no nic…:D
    už druhej den suším druhou pračku,přenášením prádla ze sušáku do koupelky nad topení a zpět,dnes trochu požehlit,
    a jetli mě neupadnou záda bude to zázrak-dnes do půlnoc
    včera pššky dom
    Martin vymýšlí výlet v BK-kopec,kilometry,já bych nejradší šla kolem řeky,na kafe a dom….
    Fifi-politickou debatu si ted pouští Martin,to by ses picla z těch keců
    a všecky by jte se picly s Martinových keců na téma-najdi si konečně práci,nebo brigádu aspon!!!!!