Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak včera si pejsci bez Betty teda zopakovali vycházky Kloboučky a zpět-a to velmi rychlým tempem,protože čip,co mi v neděli vypadl v autě,aniž bych si toho všimla,ve středu mi ho Martin před tou větší vycházkou podla,já ho hodila dso výcvikové sukně-a čip nikde…
    přitom v té sukni tahám pamlsky,vodítka,plyšovýho oslíčka s klíčem,kapesníky,jelení lůj,hračky,prostě i pdi věci jsou tam,čip do práce není tam…
    takže včera hrrr stejná trasa,velmi rychlým krokem,takže psi se proběhli,pak šel Martin nakoupit,tak jsem to prošla ve městě,no a pak jsem u knihy ještě pocvičila s pejskama,protože Anička chtěla vidět co umí,no takže pejsci vycházku v rychlým tempu+cvičení+město,čip nenalezen,ale našla jsem ten co jsem ztratila před pár týdny
    no daly jsme dopo hají a odpo v práci
    akční den,po výplatách,a my byly do 5 hodin s novou brigádnicí a od 5 hodin 2-já a ta nová holka,+zástupkyně-no veselýž to bbylo,já kasa,ona vybalovala,do osmi uklízela,pak jsme obě douklízely,potom ještě vybalovat,v dest dom
    urvaná jak vrata,su zvědavá jak to bude dnes,docházka pro jistotu nikde nebyla…
    dnes ze psy vycházka k rybníčku,ždibec cvičení a zpě+česání čoklů
    je po dešti,včera taky hezky pršelo,tak jsme nešly ani mezi pole

PetraK-to je dobře,že je Davidovi líp,k té hlášce,co psala Denyky-tak mému strýcovi,bratrovi mamky to už před léty říkal doktor,a to byl strýc štíhlý,sportovec,a tenkrát i mladý…
    tak ti přeju už klidnou noc a žádný nervy!!!!
    Denyky-moc pěkný houbičky!Blanka je stejná nestyda jak Dafík:D