Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Tak……… kožní ho nevzala, protože neměl doporučení ba dokonce by ho ani neobjednala za ten debilní měsíc a půl, jak mají termíny – fascinuje mě, že na takovýhle problémy mají měsíc a půl termín?? Vždyť minule skončil v nemocnici! ……. takže s tím co se mu dělalo na těle a s vidinou toho, že to s ním může fláknout, se musel dostat až ke svýmu obvoďákovi, který tam co? Nebyl. tak zkusil přepadnou nějakou sousední doktorku, která naštěstí byla příčetná a ten papír mu vystavila, zpátky pěkně na to kožní, tam ho milostivě při zmíňce o tý nemocnici teda už vzali a……….jaký to překvapení, krev ani na žádost neodebrali, protože to se prý nedělá 😮 😮 JAK CHTĚJÍ DO HÁJE ZJISTIT, Z ČEHO TO BYLO? nechtějí, dali mu injekci kortikoidů a prášky a sedmikilometrovej seznam, co nesmí jíst, dělat – může v podstatě tak jako dejchat. A finito!!! NENÁVIDÍM NAŠE ZÁKLADNÍ ZDRAVOTNICTVÍ, OPRAVDU NENÁVIDÍM, protože krom špiček, jsou to samý zpohodlnělý šmejdi, který až na výjimky jedou na to, co dostanou od dealerů a farmaceutickýho průmyslu, ale pacient a jeho léčba a příčina problému ho vůbec nezajímají. Já jsem minulý rok na podzim přece dopadla úplně stejně. PROČ NEMŮŽEME MÍT OPRAVDOVÝ DOKTORY, RESP. PROČ JICH JE JAK ŠAFRÁNU?
    Pardon za ten výlev, pardon a rozhodně se netýká těch, kteří opravdu lidi léčí a záleží jim na nich, těch si naopak o to víc a hluboce vážím. A radši jdu, nebo bych tu šířila jen nasss ání!