Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Mirko
    a pro hodinky,nová baterka stovku,nicméně protože žiju s tupcem,tak mi včera koupil nový hodinky-za 550kč…
    proč měnit baterku,když můžem koupit nový,že

jako kdyby ti koupil novy hodinky za svy prachy, proc ne? Potesi. Bylo to za jeho?
    takže s 3 psů jsem unavenější,
    To ja byla i ze 4, ted jsem nekdy i ze dvou. Proto vencim nekdy separe, druhej holt pocka doma. Nekdy spolecne a uzijou si to. Jsou tak zvykli odmala, protesty se samoze vyskytnou, kdyz ma jit prvni Troldik. Protoze Ruzice je hujer, ale ma smulu a vi, ze po prichodu pujde ona zvlast. Klidne i tu hodku s kazdym dam, je to jiny. Ale rozhodne nevencim timhle stylem kazdej den. Nekdy jdou oba, nekdy nevystrci za den rypak ze zahrady, kdyz nemaji zajem. Trikrat denne je fakt nevencim.
    jinak po té neschopence a konzultacích s psycholožkou se pečlivě sebe snažím dávat dopopředí-
    To je dobre, moc dobre. A radila ti tu myslim Milena, at poresis prasky a tak medikaci s psychologem dal? Nenechat ty konzultace vysumet, pracovat nadale. drzim moc palce, at nejsou nocni mury a srovnavas se, je to beh na dlouhou trat. 🙂 :*

Esusova
    přesně důvod proč nechci nechávat psy bez dozoru na zahradě
    Ja jsem byla driv pomerne v klidu, ale to by tu nesmely courat bezprizorni cuby, ktery sly do kontaktu pres plot. Nechat smecku 4 fen byt jen ve vybehu rovnalo se zbytecnej pruser, ktera se vic nasejri a presmeruje na kolegyni. S Troldou a Ruzici je to neco podobnyho, kdyby se zjevil balon na nebi, Troldu by slehlo nebo sousedy z jeho jeceni. Ne, proste v dobe nepritomnosti jsou doma v baraku, spokojeni a chrni.