Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak dnes za sebou druhý den volna
    takže ráno delší vycházka ze psama-i s Betty-opět se přihlásila o vycházku,takže ke křížku a od něj dolů-i Betty na volno,protože sou posekaný pole,takže zvěř bych viděla široko daleko,pak teda kolem zahrad a ohrad s konma na vodítku radši+má dvojka na volno a dědinou dom,pak čtení,cvičení-na stůl už sem dala ubrus,takže zespodu už toho moc vidět nebylo:D-jako pavučiny,prach
    takže dám ubrus ještě na okna-jak nejddou rozmontovat,tak jsou zevnitř špinavý…,pak dám hadr na nábytek,aby nebyl vidět prach….no hodím hadtr na celej barák a bude…,
    no a po obědě do Bučovic-do knihovny,tam jsem hodinu kecala s knihovnicí o psech,pak dát spravit hodinky,a pro zákusky-perníkový a do knihy k Aničce,daly jsme kafe,zákusky,Anička pak skočila pro zmrzky-má první za toto léto…
    no a ve čtyři jsem jela dom
    psi puštění na dvoře,tak jsem si sedla s knížkou na terasu,a pak jsem šla chvíli večer spát,načež po zazvonění budíku na večerní vycházku s oběma chvilku ven,a pak jsem si šla s každým zvlášt pocvičit poslušnost+rehab.cviky-kroky,otočky,couvání,packy
    ted se válím u telky…
    2 dny jsem krm spaní,vycházek,čtení,cvičení,a ježdění do Bučovic tak jsem doma nic ALE VELKÝ NIC NEDĚLALA….tak už mě trochu hlodaly výčitky svědomí odpo-ale rychle jsem je zahnala….potvory jedny-otravovat ve válení by mě chtěly,nic
    nic a nic nic jááá děláát nebudu,jinak si dám na hubu….
    Černejčaj-no jo,je otázka,jestli by druhý pes byl pro Ferinku přínos…
    já třeba vím,ž Žeryk je balonkovej,takže kdyby mi bylo fuk,že z něj bude čím dál větší pako,tak by vlastně ven nemusel,
    ale to jen,kdyby byl sám,jinak jak jdou ostatní psi,tak chce jít taky,Dafi by si vystačila s krátkýma vycházkama,někdy i jen s venčícíma,ale to by z ní byla jen spící koule,tak má smůlu:D
    no a když Ferinku zajímá jen výlet,tak jetli krom toho že by si udělala dobrý skutek druhýmu pejskovi,tak jestli by jsi Feri neotrávila-jakože-hmmm,tak já ven nejdu,ale druhej pes joo?-jasně Feri vadí vedro,a je už holka v letech…
    ale takhle by jí to bylo líto,že jí to vlastně nemáš jak vynahradit
    jako,že,když si nehraje,neaportuje a tak….
    no ale jasně,to je na tobě
    -takový dotaz na politiku-sledujete nějak politický debaty a tak?
    jako Martin to sleduje,mě je to fuk,a Martin pak řeší kak zjistím,koho budu volit,tak mě zajímá jestli nějak sledujete politiku?