Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Petrs01-jo,já se ho nezastávám,nebo tak-ještě,jsem to video ani neviděla…
    ale to bylo tak nějak obecně-že jsem NIKDY V JEHO VIDEÍCH,ALE ANI V TĚCHTO STÁTECH,NEBO VŮBEC V HODNĚ STÁTECH SE PROSTĚ NĚJAK NEPOUŽÍVAJÍ NÁHUBKY NA PSY….-SEM BLBÁ,TAK JSEM TO ZAPOMĚLA PODOTKNOUT,ŽE TO MYSLÍM JAKO VŠEOBECNĚ-NE K TOMU VIDEU:-(
    PetraK-no,to ale asi musí řešit i lidi-co ze psama lovily-jako hony,zkoušky…jako ze psem celej den fuč,vezmou si ty věci na lov zkoušky,druhýho psa/psy a zdar-
    to stejný ti co aktoině x let dělaly sportovku,závodily
    nebo agilitáci….
    já třeba u těch agilitáku bych asi měla tendence ho brát sebou-a někde po závodě,před závodem-si s ním udělat třeba tunel a tak…
    když sem chodila ze psama na stopy cvičila na zkoušky,závody,tak jednomu jsem udělala stopu na zkoušku-stáří,délku a tak a druhému stopu třeba 30 kroků s pamlsky
    no na závody,zkoušky jsem je brala většinou oba-závodily oba
    a zkoušky -jedn je dělal,druhej šel třeba pak na poslušnost jako křoví dalšímu psovi a tak…málokdy jsem měla někde jednoho psa…
    akorát kde se to nadá nějak přizpůsobit staršímu psovi je asi dogtrekking,tam se stokiláku nijak nevyřeší…že….aasii
    leda že by ten druhej byl mini a byl v batohu/kočárku-u kočárku zas terén,že
    ale na zkouškách,si to představit umím i na závodech,protože to je člověk na plac/dráze nějakou dobu+teda venčení,rozcvička a tak,no a pak má stejně x hodin
    čas-než odcvičí ostatní,udělají se papíry a tak,takže se tam čas na krátký pocvičení s druhým psem najde-vlastní zkušenost-některý rozhodčí ty zkoušky měly kolikrát n celej den….,
    to mě kolikrát třeba bejvalej zajel pro druhýho psa a s ním jsme si daly obranu třeba…
    ale toto je můj pohled na psy/cvičení
    já vždy chodila na cvičák s
    psama-Kim/Killy
    GERO/DUX
    ted chodím taky cvičit s až smečkou-akorát ne na cvičák:D
    no a na cvičáku to bylo-s jedním aport,hrr pro druhýho s tím aport,s jedním přivolání,s druhým,s jedním překážky,s druhým,byly na střídačku v odkládačce,a
    a já byla celý roky na sebe pyšná,jak ty psy střídám,jak mají oba všecko pocvičený-poslušnost,překážky,specilání cviky malých plemen-rozlišování předmětů,revírky,hlídání kabele-to se učil Gero od Duxe,ABY SE NENECHALY ODVÁZAT CIZÍ OSOBOU-TAKY CVIK NA ZKOUŠKY,V KRUHOVCE JSEM KOUSALA S OBĚMA ZARÁZ,pak chvíli jeden,chvíli druhej
    no takže jsem na sebe byla pyšná,že krm nemoci psa,hárání feny,jdou vždy oba,oba si vše pocvičí,já uhnaná,nestihla jsem si s nikým pokecat a tak-protože v jsem v pauzách cvičila s druhým psem a odsuzovala tyco měly víc psů a jdnu neděli šli s jedním,druhou s druhým
    no prostě jsem si o sobě ty roky myslela jakej su spravedlivej borec-jak se věnuju oběma psům stejně,jak nikoho nešidím,bylo mi líto těch ostatních co byly braní občas,nebo vůbec….tak jsem byla hrdobec,že nikoho nešidím,
    no ale pohed ostatních byl na mě takovej,že su otrok svých psů,přijdu na cvičák,lícu kolem svých psů,a i mi výcvikářka říkala,že ti psy by byly radši,kdybych tam měl občas každýho zvlášt,že že bych nebyla tak rozlítaná
    takže-to byl pohed okolí na mě -což jsem se dozvěděla po létech-že su otrok svých psů….