Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

teda Míla si hezky užila víkenda,Denny si hezky užila víkenda!
    to se mě moc líbí-bud to jak to měla Milka-s Robertem,kamarádkou-kafe,výlet,vycházka,plavčení-a já se ti smát nebudu…protože nejsu výletnice jak Čajda+Petrs01-a tento styl výletu jsem před léty nacvičovala s mým bejvalým-bud jsme jely na celý den autem-tak jdnou měsíčně-díky němu za 7 let vztahu znám hodně hradů,zámků,muzeí+ZOO,na něco jsme braly psi sebou,něco bez psů
    a nebo jsme jely kousek ze psama-bud někde kolem Adamova,nebo od BK-ke slunečním hodinám třeba,k Máchovu pomníku-takže my i psi měly vycházku-jinde,změnu,a přitom,tím,že jsme jely autem,nebyly vázaný tolik na chození a vlak/bus,tak jsme pak jely na večeři,nebo do kona
    nebo se pak viděly někde s kamarádkama a jejich protějšky
    popravdě,v tomto je auto obr výhoda,-popojedeš něco pochodíš,někde se stavíš na kafe,nemusíš myslet na busy,vlaky,příjezdy,odjezdy+v té naší díře kde ted bydlím,počítat s tím,že s každýho výletu vlakem-ze psy jezdíme vlakem,nebo i busem se musíme ještě pěšky dostat dom-protože o víkendu tu jezdí tři spoje denně,no a po výletě jít ještě 40 minut do kopce pěšky je prostě na mě moc:-(
    takže Milce její sobotu velmi,ale velmi závidím….
    stejně jako Denny-kulura+vycházka+den s přáteli a protějškem je taky můj sen o volnu-bohužel Martin na kulturu není,společně spřáteli senestýkáme,jak už sem tu xxkrát psala,takže svůj čas rozděluju mezi kamarádky a ho-občas to spojit by mi nevadilo-mu ano…
    já teda včera taky volno-ráno vycházka ze psy autem mezi polama ve Vicánkách,ale jen chvilka,protože jsme musely být brzo doma,takže psi proběhlí,vyvenčení a byly jinde,ale…na takovou chvilku,pro psa,kterýmu je blbě v autě jak Žerykovi to smysl moc nemá-když jedem na dýl,případně k rybníku-plavčit což miluje,tak jo,tak si říkám,bude mu sice blbě,ale bude mít plavání,nebo delší vycházku,no včera to bylo pidi,protože jsem se musela objednat k MUDR.-takže chvilka
    pak jsem doma dala dlouhý cvičení-ehm závěr v leže vedle konferenčího stolku kde jíme,kterej byl bez ubrusu a já ze zájmem sledovala pavučiny,prach,a kde mám zespodu na tyčce nohy-tam rach nět,a kde nemá tak prachu dost…:D
    no to jsem zírala:D
    pak šlofík dopo,
    pak do knihy na kafe,koupit knížku máti o návratu Žítkovských bohyní-má o nich vše možné,všecky možné knížky a ted v pátek byly na žítkové,byla z toho úplně nadšená,z té energie a tak,mě ty knížky teda neoslovily….moc drsný na mě
    no pak doma odpo vycházka ze psy kousek
    a čtení a večerní vycházka s kamoškou a s Gobim-ke křížku a dědinou zpět
    takže taky dobrý-psi,kamarádky,čtení-takhle si představuju dovču-i když v té by mohla být nějaká kulura…konečně taky…
    PetraK-no u druhýho psa bych taky řešila,že jeden doma,druhý výlet
    ale já su v tomhle ujetá,já všecko moc řeším
    a je fakt,že třeba mezi Dafi a Žerykem je 5 let rozdíl,tak to časem budu asi řešit taky…no stejně do BKjezdí Žeryk jen občas,a jako není to příjemný slyšet ho výt když odjíždíme s Martinem na 4 dny bez něj…
    -a to je tam s ním tatka a rodiče…
    Petrs01-no mě hlavnně úpúlně fascinuje,že se tam nikde nepoužívají náhubky,vůbec nikde-pes se rve,ale náhubek nic….oni je vůbec nikde nemají…